maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo!

Miten nyt voi olla jo jouluaatto (kello on jo aamulla 6), justhan oli vasta joulukuun alku! Viime viikot ovat menneet aivan älyttömän nopeasti ohi ja tämmöiselle jouluintoilijalle se on varsin masentavaa, mun joulunodotus nimittäin alkaa jo marraskuussa kun stockkan jouluosasto avataan!

Töissä on nyt ollut useampia yli 7 päivän viikkoja ja raskasta on ollut, varsinkin nyt kun on ollut joulusesonki! Itse olin onneksi perjantaina vikaa päivää, sillä aloitin joululomani 2 päivää etuajassa vkloppu vapaiden takia, jee! 
 

Muutaman tunnin päästä alkaa siis jouluaaton vietto kun herään äidin imurointiin..eeh. Ensin aloitetaan perinteisesti joulupukin kuumalinjalla jonka jälkeen on leipomista ja saunomista. Illalla päästään joulupöytään ja sen jälkeen lahjojen kimppuun, haha.
Yleensä tiedän täsmälleen mitä ostan kenellekkin ja ylpeilen kyvyilläni ostaa mitä osuvimmat joululahjat, tänä vuonna kuitenkin tilanne on täysin toinen. Jätin kaiken viime tinkaan hullun aikatauluni vuoksi ja sen lisäksi olen ollut erittäin huonovointinen jo toista päivää. Tuntuu kuin olisin kieppunut jossain Lintsin laitteessa vuorokauden päivät, pää tuntuu oudon kevyeltä ja jatkuvasti tuntuu siltä että haluaisin oksentaa, yök.

Noh jokatapauksessa tulos oli se että sain ostettua lahjan ainoastaan Villemille, enkä siihenkään ole 100% tyytyväinen..
Onneksi lähdemme tapaninpäivänä Tallinnaan joten voin ostaa loput joululahjat sieltä, ja se oli kaikille ok :)
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta
              <3Kaikille lukijoille<3               Meikän joululahja... ;D
4 kommenttia:

 1. Mukavaa joulunaikaa.

  Tää joulukuu on kyllä mennyt todella nopeasti, tai oikeastaan koko syksy. Aloitin elokuussa joulublogin kirjoittamisen ja en voi tajuta että oon kirjoittanut sitä jo 5 kuukautta. Ei aika vaan voi mennä niin nopeesti, mut näköjään menee.

  Täällä oli vielä vähän aikaa sitten törkeästi lunt ja yhdessä yössä ne taas vaan suli. Ei voi olla todellista, että just jouluaattona (tai aaton aattona) ne vaan sulaa :(. En oo hirveesti talvi-ihminen, mutta jouluun kuuluu lumi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄÄ mä niin ymmärrän ton lumijutun, olin itsekkin ihan riekaleina kun aattona ei ollut lunta :(( Joulukuu on just sellasta aikaa että se tulee ja menee.. mutta onneksi sen jälkeen alkaa pian jo kevät, se on mun lempiaikaa! <3

   Poista
 2. mitä huulikiiltoo käytät? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tossa kuvassa mulla oli H&M:n English rose sävyä, semmoinen todella haalean pinkki tuubi putkelo, en tiedä myykö ne sitä enää. kiillon päällä oli vielä YSL:n huulipunaa, semmoista kirkkaan pinkkiä. Siitä tuli sitten tommoinen sekoitus, käytän aika usein tätä komboa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista