torstai 18. lokakuuta 2012

Paljastuksia...

Nyt mä käyn ihan tuhatta ja sataa kun join tossa 19:00 jälkeen vielä kupin kahvia.. Kun mä en yleensä  juo kahvia ollenkaan kun se pistää mut ihan hermo heikoksi :S Mulla on myös pieni muotoinen paniikki häiriö ja kahvi ei ainakaan helpota asiaa :D Teki vaan niin helkkaristi mieli lihiksen kanssa.. joo tiedän että se kuulostaa oudolta yhdistelmältä mutta itse tykkään kovasti! Toinen erikoinen mieltymykseni on dipata ranskalaisia vanilia pehmikseen.. Mmmm <3

Paljastuksiin siirtyen.. Oon tässä nyt pari kuukautta miettinyt että miten tämän kerron vai kerronko ollenkaan. Tulin siihen tulokseen että kerron koska se tulee varmasti näkymään elämässäni ja sitä kautta myös blogissani. Niinkuin eräs lukija ehti jo edellisessä postauksessa kysymään, Olenko nykyään sinkku? Vastaus on että kyllä olen.. Pari kuukautta sitten erosimme Villemin kanssa yli 2 vuoden suhteesta. Eroamisen syitä oli monia, mutta tiivistettynä homma ei vaan enää toiminut osaltani joten päätimme jatkaa omia teitä. Rakastan kuitenkin Villemiä henkilönä ja olemme silti toistemme elämässä vaikkakin vain ystävinä. Ero on tapahtunut hiljaisissa sovun merkeissä.

Huomenna huristellaan Arin pakettiautolla manskulle hakemaan loput tavarani ja viedään ne kotiin kotiin <3 Päätin muuttaa takaisin mamman hoiviin ainakin näin alustavasti kunnes olen valmis muuttamaan yksin omaan asuntoon. Ensin ajattelin että muutan heti jonnekkin vaan kunhan pääsen nopeasti omilleni, sitten kävin katsomassa yhtä yksiötä johon olisi saanut muuttaa heti... mutta se ei vaan ollut tarpeeksi kiva. Se oli 18 neliön yksiö ja vuokra oli 640€... :D Sen jälkeen tulin siihen tulokseen että mielummin asun kotona omassa vanhassa huoneessa!

Kerään itseni ensin ehjäksi, koska voin kertoa että olen ihan sirpaleina koko erosta vaikka se lähtikin omasta aloitteestani. Kaikki ovat varmasti joskus eronneet ja tietävät ettei se ole helppoa.
Ajatus siitä etttä joutuisin olemaan yksin jossain yksiössä näiden ajatusten kanssa on sydäntä särkevää. Olin todella helpottunut kun mamma sanoi että "tule rakas lapsi kotiin!" <3

Talven aikana ehdin säästää mukavasti rahaa, sillä päätin avata säästötilin pankkiini! Uskon että keväällä olen valmis muuttamaan omilleni ja siihen mennessä on varmasti keräytynyt kiva pikku summa jota sitten tarvin takuuvuokraa varten. Ja yli jäävällä rahalla pääsen sitten vaikka sisustamaan :)

Tällä hetkellä olen hirveästi ollut kavereiden ja perheen kanssa, jotta saisin muuta ajateltavaa. Ollaan käyty leffassa, drinksuilla ja muuta mukavaa. Onneksi mulla on niin ihana perhe ja ystävät ketkä tukee mua <3 KIITOS RAKKAAT! :)


Muutamia hölmöjä kuvia viime viikoilta! :D

Että semmoista täällä päässä, mutta ojasta allikkoon ja allikosta suoraan ylöspäin!
Kyllä tämä likka selviää mistä vain! :)

Loppuun vielä muistutus kyssäri postauksesta joka on vielä "auki" seuraavan viikon keskiviikkoon saakka. Eli vielä ehtii laittaa niitä kysymyksiä tulemaan!! :) Toinen muistutus Instagramiin liittyen! Lisäilen sinne päivittäin kuvia, esim asukuvia löytyy nyt muutama ja näitä ajattelin lisätä joka päivä! Eli jos kiinnostaa nähdä missä vaatteissa hillun ja muutenkin tietää mitä mulle kuuluu niin sinne vaan surffaamaan ja kommentoimaan :)
instanimeni on: krisikrisu.


                           Eipä tässä muuta ku hyvää yötä ja ihanaa alkavaa vkloppua kaikille! <3Justin Bieber - As long as you love me. ft Big Sean.

Aevan tajuttoman hottis ;D


*pus*15 kommenttia:

 1. Heii! Täällä kohtalotoveri!
  Itsekkin erosin kaksi kk sitten ja eron mukana meni myös kasa lavereita mukana. Joten täällä myös kokoillaan palasista ehjempää ja vehvempaa kokokonaisuutta:)
  Perhe on kyllä niin huippu juttu ja ihanaa että sulla on myös ystävät tukena:) Tsemppiä kovasti syksyyn:)

  t:Päivä päivältä parempi mieli:)
  ps. Sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos mukavasta kommentista ja rohkaisusta :) Tsemppiä myös hirveesti sulle <3
  Kyllä me likat selvitään <3

  VastaaPoista
 3. Kotiin on aina mukava palata, saman olen kokenut ja äiti halusi että palaan kotiin. :)
  Paljon tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko taas laittaa tähän kun en saa omaa kommentti. TAASKAAN. Mutta tsemppiä hirveesti, kyllä asiat selviää ajan kanssa! :) Ihanaa kun pääsit kotiin rakkaiden luo, on se vaan silleen paljon parempi :) Mää kans erosin puolitoista kk sitten puolentoista vuoden suhteesta. Rakastin sitä ihmistä aivan älyttömästi, mutta en ollut onnellinen ja munki alotteesta se ero tuli.. Sanonpa vaan, että oon nyt paljon onnellisempi vaikka harmittaa kyllä aivan hulluna että oli sellaset tunteet jotain kohtaan, mutta siitä vaan ei tullut mitään :( Nyt vaan rauhassa keräillään kaikki kasaan, niinku ite sanoitki!

   Poista
  2. Mikä ihme tossa mun kommentti jutussa mättää!!? Oon yrittäny katsoa sitä mutta sen pitäis olla sillai että jättää vaan kommentin ja se menee tarkistukseen. Ei pitäis tulla mitään että "OLETKO ROBOTTI? vahvista kirjaimet" juttua..

   Ajan kanssa kaikki ikävät asiat väistyvät :) Kiitos tueasta ja tsempistä <3

   Poista
  3. Ja sulle myös paljon rakkautta <3 Kyllä me selvitää :)

   Poista
 4. Pidemmän suhteen jälkeen ero tuntuu kyllä kamalalta. Tukea kyllä tosiaan tarvitsee. Se on jännä, vaikka osaisi järjellä itselleen perustella eron, niin sille hirveelle kalvavalle tunteelle ei voi mitään - pitää oppia elämään ilman toista. Kyllä se ajan kanssa onneksi helpottuu, tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on :/ Kiitos tsempistä <3

   Poista
 5. Kun yritätte kommentoida tuleeko siihen semmonen typerä koodi systeemi joka kysyy jonkun varmistuksen että pitää laittaa kirjaimia?? koska luulin että mulla on semmonen perus johon voi jättää helposti kommentin?

  VastaaPoista
 6. Lumi poistin äsken vahingossa kommenttisi anteeksi :( Mutta kiitos tsempistä <3 Ja pitää korjaa toi kommentti juttu!

  VastaaPoista
 7. Täällä ilmoittautuu kans yks kohtalontoveri! Tiedän täysin tunteen ja vaikka ero lähtisikin omasta aloitteesta, ei se KOSKAAN ole helppo päätös varsinkaan silloin jos ei ole "varsinaista syytä", vaan jos homma ei vaan ns enää toimi. Tällä hetkellä tuntuu tosi palasilta vielä mutta onneks on niitä läheisiä.<3 Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydän ja Järki käy ainaista kappailua kaikesta mikä on väärin ja mikä oikein. Kun sydän voisin vaikka rakastaa jotain ihan kusipäätä vaikka se olisi kuinka satuttanut ja järki taas sanoo että lähe nyt ja nopeaa! :D

   Kiitos tuesta ja tsempistä <3

   Poista
 8. Äiti oli käynyt kommentoimassa ja kertoi että hänelle ei tullut ollenkaan sitä juttua, eli mennyt suoraan odottamaan hyväksyntääni.. miksi ihmeessä joillekkin teistä kommentoiminen ei onnistu? :OO

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista