tiistai 30. lokakuuta 2012

Light's in the dark..

Viime illat ja yöt ovat alkaneet pimeytyä entisestään ja kun vielä kellojakin käännettiin tunnilla taaksepäin tuntuu ulkona olevan pimeämpää jo aikaisemmin.. (ofcourse :D )
Pimeiden iltojen seuraksi olen valinnut pieniä valoja ympäri huonetta. Tuoksukynttiläni alkaa vedellä jo viimeisiään kun on joka ilta saanut luvan rauhoittaa mieltäni ja samalla tuonut huoneeseen lämpöä ja suloisia jouluntuoksuja <3

Öisin kun pakkanen on hiljalleen saapunut Helsinkiin olen huomannut kauniin taivaamme olevan täynnä upeita pieniä valoja, tähtiä!
Kun olette iltaisin liikkeellä nostakaa katseenne yläilmoihin ja ihailkaa tuota kaunista valo showta jonka meille ilmaiseksi tarjoaa kaunis planeettamme maa <3Nyt siirryn meikkauspöytäni ääreen ja alan valmistautumaan illan IFK ottelua varten!
Sain nimittäin ystävältäni Tommilta kutsun liittyä hänen seuraansa hifkin kotiareenalle ja tietenkin kovana fanina otin kutsun ilomielin vastaan! :)

Myöhemmin tänään kuvia instagramissa! ;)

Laters ja ihanaa tiistai iltaa kaikille :)
Snow Patrol - Chasing Carsxo <3


5 kommenttia:

 1. Ihana Biisi!
  Tulee ihan OC aina mieleen:D
  -h

  VastaaPoista
 2. joo niin on! :) Tulee kaikkia ihania muistoja mieleen <3

  VastaaPoista
 3. Sulla on aivan ihana blogi! Ja sun postauksista tulee aina hyvälle mielelle, kun oot niin positiivinen ja reipas.:) Tää blogi on yks ehdoton päivän piristys mulle ja ootan aina innolla uutta postausta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihanaa kuulla että tykkäät lukea! :) <3 Pitää vissiin alkaa useammin postailemaan :D

   Poista
 4. heii tutut hoodit kuvissa!

  oli hauskaa eilen :D
  -Anna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista