maanantai 15. lokakuuta 2012

My Lovely Weekend

Vkloppuna ehti taas tapahtuu kaikenlaista mukavaa! :) Kuvista saa luonnollisesti paremman käsityksen jotenkas olkaapa hyvä, tässä teille perjantain, lauantain ja sunnuntain antia!
Semmonen hauska weekend tällä kertaa. Noin reilu tunnin päästä mun pitäis lähtee töihin ja voin kertoo ettei kyllä yhtään jaksais kiinnostaa.. mutta pakko se on mennä tienaamaan rahaa että saa leipää suuhun.
Näemme taas seuraavan kerran!
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille! <3

PS: Noista kärryistä sen verran että EI, me ei pöllitty niitä Lauran kanssa mistään. Ne nököttivät Lauran talon edessä eli joku oli tehnyt tämän ilkityön jo. Me veimme kärryt sisälle yön ajaksi etteivät ne aiheuta minkäänlaista vahinkoa yön aikana, vieressä on autotie ja joku idiootti olisi voinut työntää ne sinne ja olisi sattunut kolari. Aamulla me veimme kärryt vähän turvallisempaan paikkaan nurkan taakse, kuitenkin talon läheisyyteen jos joku niitä kaipaisi. Kärryissä ei myöskään ollut minkään kaupan logoa tai muita tietoja joten emme voineet sitä palautta sinne mistä ne oli luultavasti aikaisemmin varastettu.Gene Kelly - Singing in the rain

KLASSIKKO tämmöisille sadepäiville <3
Pakko myöntää että tämä kyseinen biisi soi aina mielessäni kun kävelen sateessa :)
6 kommenttia:

 1. Oot kyllä todella kaunis! Mutta älä jooko tee noin tummia kulmakarvoja kuin tuossa ekassa kuvassa, ne näyttää niiin kummalliselta ja epäluonnolliselta eikä todellakaan kaunista sua.. :c

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon :) <3 Ne taitaa vaan näyttää siinä kuvassa niin tummilta, kun sitä on hieman muokattu kontrastein ja valotuksin, ei ne luonnossa ole niin tummat:)

  VastaaPoista
 3. missä oot töissä? =)

  t. hena

  VastaaPoista
 4. ootko sinkku nykyään? :)

  VastaaPoista
 5. Kiva blogi sulla tyttöni <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista