tiistai 10. joulukuuta 2013

Mustikkasuo ja kuulumiset

Viime viikko ja sitä edellinen viikko meni ohi niin nopeasti! Olin 9 päivää putkeen töissä ja ensimmäinen vapaa oli perjantaina itsenäisyyspäivänä ja se vapaa tuli todellakin tarpeeseen koska olin aivan älyttömän väsynyt :(. Kaiken huipuksi sairastuin ja lopulta menetin ääneni. Tässä ollaan nyt jo neljättä päivää vähin äänin. En ole koskaan kokenut sairastumisen osalta mitään näin ÄRSYTTÄVÄÄ! Olen tottunut kuuntelemaan musiikkia päivittäin ja on niin inhottavaa kun en voi laulaa mukana! :'(

Meillä oli ihana ilta mustiksella edellis lauantaina, Lauran ja Garon lähdettyä keskustaan pelattiin pelejä ja istuttiin myöhään yöhön takan ääressä jutellen ja maistellen skumppaa.
Seuraavana aamuna Villem vei mut autolla töihin ja edessä oli taas normi työpäivä. :)

Tällä hetkellä sitä on sitten vaan sairasteltu kotona :(
Viime perjantaina lähti tosiaan se ääni ja pariin päivään en pystynyt puhumaan mitään, nyt sentään tulee jo ääntä vaikkakin heikosti ja rikkinäisesti. Töihin pääsen vasta kun ääni palautuu normaalisti takaisin, sitä ennen äänen pitää saada levätä, joten 8 tuntia töissä höpötellen ei tekisi sille kovin hyvää.

Viime viikosta lisää seuraavassa postauksessa :)

Mukavaa alkuviikkoa kaikille!
xo<3Sanni - Jos mä oon oikee

ihana Sanni <3


4 kommenttia:

 1. Onpa sulla suloinen pikkuveli! <3 :D En kyllä muista omaani noin suloisena mutta ehkä se johtuu siitä että olin itsekin pienempi. ;) Kiva blogi muuten.

  Syanidi
  www.taskuvarkaani.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa oleva poika on siskoni lapsi ja minun kummipoikani :) Minä olen meidän perheen nuorin kahden isosiskoni rinnalla :)

   Kiva kun tykkäät blogista! :) <3

   Poista
 2. Mieletön kämppä niin kaunis! Sinäkin oot niin kaunis ja siskosi (kateellinen) :) hyvää joulun odotusta ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskollani on kyllä aika unelma koti! Vielä puuttuu uimaallas :D Koko kämppä itseasiassa on vielä pintaremonttia vailla kun kaikki huoneet saavat uuden ilmeen ja uutta sisältöä, voisin ehkä tehdä jopa postauksen tästä uudistuksesta kun se on valmis :)

   Voih, ihana olet kun sanot noin! Välillä en ole yhtään tyytyväinen omaan peilikuvaan, mutta eiköhän toi oo tuttua kaikille :D Mukavaa joulua myös sinne ja mahtavaa uutta vuotta! xo <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista