maanantai 13. tammikuuta 2014

Before the year 2014

On ollut kaikkea, hyvää ja huonoa. Huonot asiat masensi eikä huvittanut jakaa tänne mitään. Hyvät asiat taas vei niin paljon aikaa etten olis edes hirveästi ehtinyt postailemaan mitään. Lomakin meni niin äkkiä ohi ja sen jälkeiset päivät meni täysin sumussa, tuntui että kaikki oli solmussa, päätä myöden.Jouluaatto oli ihana, ruoka oli hyvää ja lahjat oli söpöjä. Joulupäivä vietettiin siskon ja hänen perheen kanssa, ja siellä saatiin lisää lahjoja ja syötiin lisää herkkuja. Tapaninpäivänä me sitten lähdettiin heti aamusta Tallinnaan, oli ihanaa päästä taas "kotiin"!
Tallinna oli yhtä ihana kuin aina ennenkin, se on minulle paikka missä sielu lepää ja olen totisesti onnellinen.
Uudenvuodenaattona sain eräältä kaveriltani viestin että hän on tyttöystävänsä kanssa myös Tallinnassa, joten juhlimme uuttavuotta kaikki yhdessä, oli yksi parhaimmista illoista koskaa! Kiitos vielä Mathias ja Beda! :)

01.01.2014 oli sitten aika lähteä takaisin kotiin, olisin niin mielellään jäänyt vielä muutamaksi päiväksi, vaikka olinkin ihan kotiikävissäni jo <3 Haikein mielin hyvästeltiin Tallinna jälleen kerran.


 Tallinnasta oli taas ihan huikeesti kuvia joten ehkä niistä vois koota jonkunlaisen minikuvapostauksen?

              

                                          Hyvää alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni <3 xo Maria Mena. feat. Mads Langer  - Habits
Album; Viktoria.
IHAN PARAS! <3

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta reissulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä oli ihan super hauskaa! :)) Toivottavasti pian uudestaan <3

   Poista
 2. Hihi näytätte Villemin kaa ihan sisaruksilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo mä tiedän, jossain kuvissa ollaan niiku sisko ja veli :D Usein kuullaan myös semmoista että ; Oottepas te jotanki niin saman näköisiä, niin kaunis pari, teille tulee varmasti kauniita lapsia :D

   Poista
 3. Hei! Sushi-kuvan herkut näyttää ihanille. Missä kävitte syömässä? Osaatko suositella hyvää sushi-ravintolaa Tallinnassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista ravintolan nimeä, mutta se oli vanhassa kaupungissa :D Tallinna on täynnä hyviä sushi paikkoja, tuntuu ainakin että se maistuu siellä paremmalta kuin suomessa, jotenkin aina ihan sika tuoretta! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista