maanantai 27. tammikuuta 2014

Vali vali...

Välillä mä ihan inhoan tätä mun blogia, se ei ole sellainen kuin haluaisin. Ulkoasu on ihan kaamee ja postauksia tulee ehkä 2 kuukaudessa.. Mietin melkeimpä päivittäin mitä voisin kirjoittaa ja sitten en kuitenkaan saa mitään aikaiseksi. Haluaisin kuulostaa ihan omalta itseltäni ja siltikin joku aina estää ja kirjoitan vaan jotain niitä näitä juttuja. Eihän tää blogi loppupeleissä kerro mitään musta itsestä, millainen olen ja mitä ajattelen asioista. En halua jakaa liikaa ja siinä pelossa en tule jakaneeksi oikeastaan mitään tärkeää. Olen myös välillä ajatellut että lopetan bloggaamisen kokonaan kun välillä kuuluu niin pitkiä aikoja etten kirjoita mitään ja se ei varmaankaan ole kivaa teille lukijoille..
Joskus on vain niin vaikeaa löytää aikaa kirjoittamiselle vaikka päivässä olisikin useampi tunti aikaa, postausten aloittaminen tuntuu aina niin vaikealta..  
mutta eihän tämä oikeastaan ole enää sen jälkeen kun on saanut otettua sen läppärin syliinsä :)

Kirjoittaminen siis jatkuu! Yritän piristää tätä blogia lähiaikoina uudistamalla sen ulkoasun, Laura lupasi tehdä mulle sen kunniaksi bannerin tänne blogiin, JEE! <3 Ehkä tämän uudistuksen myötä heräisi myös kaivattu innostus bloggaamiseen :) 

Viimet viikot ovat kuluneet töissä ja perheen parissa, mitään kovin jännää ei siis ole päässyt tapahtumaan. Uusia hankintoja on kuitenkin kertynyt plakkariin jo aika monta joten ehkä raotan näiden suhteen valoa seuraavissa postauksissa.


        Viime viikot kuvina! :)
Karvalakki ja kuppi kuumaa kaakaota, niillä selviää talvesta! ;)


Ulkoilua ihanassa aurinkoisessa pakkassäässä :) 


 

Garon ja Sannan synttärijuhlat Showroomin privessä :)

Mun ja Villemin reivimeikit jos käytäis sellaisissa :D
(Villem suostu mun "meikattavaksi" puolen tunnin suostuttelun jälkeen!! :D)


Sunnuntai hengailua Sellossa <3
(indiska, arnolds, Faunatar.)


Yritän palata kulhon äärelle jo heti huomenissa!
Mulla olis vielä muutama kuva viime päiviltä :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3
xo
TikTak - Tuuleksi taivaan rantaan

Muistan kun sain tän levyn joskus teininä joululahjaksi, olin niin onnellinen :D <3

5 kommenttia:

 1. Sulla on paljon kivoja kuvia blogissasi! Mutta pakko kysyä, että asutko vielä himassa? Kun etkös kuitenkin ole jo jotain 25v. ainakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäät :)
   Kyllä, asun "vielä" kotona. Muutin takaisin äitini luokse noin vuosi sitten kun erosimme poikaystäväni kanssa. Asuminen helsingissä on niin älyttömän kallista, pienikin yksiö saattaa maksaa noin 800€/kk + kaikki laskut ja menot joita kuukaudessa kertyy hirveä määrä :/
   Onneksi minulla on niin ihana äiti joka haluaa että asun kotona ja pelkää jo päivää kun muutan taas pois. Enkä kotonakaan asu ilmaiseksi, vaan maksan äidille pienen osan vuokrasta, osallistun ruokaostoksiin ja muihin. Yhdessä on mukavempaa selvitä arjen haasteista, kotona on aina joku vastassa ja onneksi se on minun ihana äitini <3

   Poista
 2. Oletteko suunnitelleet Villemin kanssa vielä uusiksi yhteenmuuttoa? :) asiahan ei tietenkään mulle kuulu mutta oletko suunnitellut tekeväsi tuolle "rahattomuudelle" jotain..opiskelemista parempipalkkaiseen ammattiin tai toisen työn hankkimista? Eihän sitä loppuikää voi vanhempien kanssa asua ja vedota Helsingin kalliisiin asuntoihin..muutkin joutuvat pärjäämään ..älä ota pahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai ollaan! Haluttais kovasti ostaa asunto Tallinnasta joten sinne pitäis alkaa laittamaan rahaa sivuun, se on semmonen haave mikä meillä on ja ehkä muutaman vuoden päästä täysin realistinen :) Sitä ennen varmasti harjoitellaan vielä yhdessä asumista ihan täällä stadissa, ettei mene taas kattilat ja pannut jakoon meren toisella puolella :D

   En asu äitini kanssa ainoastaan siksi että se on kätevää ja edullisempaa, siihen on myös muita syitä joita en täällä blogissa lähde sen kummemmin kertomaan. Tottakai voisin ihan hyvin ottaa kämpän tuolta idästä, missä asuminen on halvempaa, mutta asun mieluiten rakkaitteni lähellä kun siihen kerta on mahdollisuus. Äitillä olis varmaan aika yksinäistä täällä kolmiossa ilman mua ;D Lisäksi siskoni asuu meidän kanssa samassa rapussa joka on iso plussa koska hän on paras ystäväni, on kätevää mennä yhdessä töihin tai tehdä muita siskos juttuja :) Meidän perhe on todella läheinen ja useasti jäänkin mieluiten kotiin pelaamaan äitin kanssa jotain lautapeliä kun lähden ulos kaupungille.

   Minä olen tällainen ja meidän perhe on tällainen ja se on ihanaa <3 Ei kaikilla ole sellaista mahdollisuutta :/ Tällä hetkellä olen kuitenkin rauhallisin mielin vielä äitini kanssa, tulevaisuus tuo eteen sitten mitä tuo. Aika kuuluu niin nopeaa, siksi nautin näistä hetkistä mitä saan viettää äitini kanssa, joskus häntä ei enää ole ja silloin olen onnellinen kaikista niistä hetkistä mitä sain viettää hänen kanssaan <3

   Kiitos kommentista, mukavaa että täällä vihdoin syntyy jotain keskustelua :)

   Poista
  2. Ja siihen opiskeluun niin KYLLÄ :) opiskelu kiinnostaa ja paljon, saas nähdä milloin uskallan päästä ginasta irti ja lähteä takaisin koulunpenkille. Opiskelu Tallinnassa kiinnostaisi kovasti sillä siellä on muutamia ystäviä ja ovat kehuneet kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista