keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Thank God It's Summer. feat John de Sohn!



Kesä on täällä ja samoin kesäbileet! Tänä perjantaina 14.06 Helsingin Tigerissa juhlitaan kunnolla kun Suomeen rantautuu John de Sohn!! Tämä hemmo on tuttu Dance our tears away biisistään, joka on nyt hallinnut Ruotsin tanssilistan ykkössijaa massiiviset 9 viikkoa! Myös aijemmin kovaan suosioon nousseet Under The Sun ja Long Time biisit ovat tanssilistojen kingejä! Meikäläinen on ainakin ihan fiiliksissä koska tän jampan biisit on soinu himassakin aika kovaan tahtiin!

Tässä myös linkkiä Thank God It's Summer facebook sivuille. Käykää tykkäämässä niin tiedätte aina kun kesän kuumin klubi bilettää! ;)


Tästä fb itse eventti sivuille:

John de Sohn on tukholmalainen tuottaja/dj vahvoin amerikkalaisvaikuttein. Miehen biisi "Long Time" myi platinaa Ruotsissa ja nousi rakettina maailman tunnetuimman tanssilistan Billboard Dance Chartin top 10:een sekä oli 30. soitetuin tanssibiisi USA:ssa 2012. Ruotsin tanssilistalla kappale keikkui 20(!) viikkoa putkeen.

Uusin yhteistyössä laulaja Kristin Amparon kanssa tehty single "Dance Our Tears Away" hallitsi Ruotsin tanssilistan ykkössijaa massiiviset 9 viikkoa putkeen. Kappale oli myös Ruotsin "Tanssi tähtien kanssa" -ohjelman tunnari sekä sitä laulettiin American Idolsissa pari viikkoa sitten. Tällä hetkellä John de Sohnilla on kaksi kappaletta Ruotsin tanssilistan top 5:ssä - aika vaikuttavaa! Toinen hitti on superkesäinen "Under the Sun" .

John de Sohn saapuu nyt ensimmäistä kertaa Helsinkiin Suomen hulluimman kesäklubin Thank God It's Summerin mukana.




Tiedossa on siis ihan mielettömän hyvät bileet ja koska haluan jakaa tämän teidän lukijoiden kanssa on tiedossa tietenkin pienimuotoinen arvonta iltaa koskien :)

Voittajalle lähtee VIP-paketti joka sisältää;
! Ilmaisen sisäänpääsyn jonon ohi itsellesi ja kahdelle ystävällesi !
! Drinkkiliput !
! Kuplivan yllätyksen !
! Sekä paikat minun vip-pöydästäni koko illaksi !

Arvontaan voi osallistua tästä hetkestä lähtien ja se päättyy perjantaina 14.06 klo: 12:00!

Arvontaan osallistut näin; 
Lähetä muutamalla lauseella "miksi juuri sinä haluat voittaa kyseisen paketin" varustettu maili
osoitteeseen; kristine.moisto@gmail.com
Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti, joten liitä mukaan joko mailisi taikka puhelinnumerosi. (mistä sinut saa parhaiten kiinni.)


Ei muutakun onnea kaikille arvontaan! Niitä joita onni ei kuitenkaan tällä kertaa potkaise, kannattaa silti ehdottomasti saapua paikalle! Nämä ovat juhlat joista et halua jäädä paitsi!


PARTY INFO:

T.G.I.Summer – Saint Tropez
Venue: Tiger, Helsinki
Time: 14th of June 2013
Age Limit: K-20
Tickets: 12 EUR - INCL. 1 Drink voucher - Sisältää drinkkilipun!


See you there! ;)



John De Sohn. feat Kristin Amparo - Dance our tears away


xo <3



                           

4 kommenttia:

  1. Toi John de Sohnin uusin kesähitti on pelkkää <3:) eli lovee. Oon vaan Turussa juuri perjantaina viettää kaverin polttareit:( Ihanii kuvii oot tehnyt Kristine tähän juttuun, tosi kesäinen fiilis:)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä ihan täyttä lovee! :)) Harmi kun et pääse bileisiin :( Mutta kuulin huhua että ukkeli tulee vielä soittelemaan kesällä uudestaan Vanhalle ;) Kuvat ovat kyllä ihania, mutta ei minun tekemiäni vaan kuvat on lainattu Thank God It's Summer facebook sivuilta :) Saan lainata aina kuvia kun teen näitä bilepostauksia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Summer Heatit niin en kyl sinne viittis mennä, liikaa lapsii mun makuun xD Kiva kun antavat lainata:) Jutellaan just tyttöjen kans, et jos osallistuttais ja voitettais niin voisko Turku vaihtua Helsingiks:)

      Poista
    2. jeps, olin siellä viime lauantaina ja voi jesus mitä menoo.. ei kyl oo meikäläisen paikka se! Juu no siis mun on melkeimpä käytettävä niitä itse tapahtuma kuvia :) ja parempi niin kun en mitään photoshoppia omista :D
      En voi taata teidän voittoa, mutta aina kannattaa osallistua! Ei sitä koskaan tiedä ;)
      Ottakaa huomioon kuitenkin että kilpailun voittaja saa ottaa mukaansa 2 ystävää. Jos teitä on isompi porukka joutuu osa maksamaan itsensä sisälle ja jonottamaan :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista