keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

JÄRKYTTÄVÄ KESÄKUVA PLÄJÄYS!

Aurinko paistaa, kukat kukkii ja linnut laulaa, kesä on täällä! Helsingissä ollaan päästy muutamina päivinä viime ja edellis viikolla jopa +30°C lämpöön! Tämän viikon sää taas näyttää sadetta ja ukkosta..
Nooh.. ei yksin hyvää ellei sitä huonoakin välillä vaik kuinka :)
Töiden lomassa oon ollu oikeastaan vaan hirveesti ulkona ystävien ja Villemin kanssa.
Kesän mahtavin puoli onkin juuri se että saa ulkoilla mielin määrin, ja ulkoilemisella tarkoitan puistossa istumista hyvän piknikin ja oluen äärellä ;)


     Osio yksi: Lounaalla.













 

      Osio kaksi: tyttöjen kanssa ulkona.










    Osio kolme: Pojat leipoo kakkua darra aamuna




    Osio neljä: Empun kanssa viettämässä kesäpäivää <3











    Osio viisi: Miran, Benin ja Villemin kanssa fiilistelemässä iltaaurinkoa <3















    Osio kuusi: Tää lokki ei liity mihinkään mutta se tuhos koko Diana puiston kaatamalla kaikki 3      roskista ja heittelemällä roskat pitkin puistoa. Annettiin Garon kanssa sen nimeksi Leevi Levittäjä.


                                     Osio seitsemän: Pitskun kentälle laskeutui kuumailmapallo..lol.



    Osio kahdeksan: Biitsi päivää Villemin kanssa <3







Kesälomakin alkaa jo pikkuhiljaa häämöttää lähitulevaisuudessa, eli enää vaivaiset 3 viikkoa!
Heinkuun ensimmäiselle viikolle otettiin Villemin, Garon ja Tompan kanssa talo Pärnun rannalta. Tiedossa on siis ultimate auringon ottoa päivästä toiseen! Suunnitelmissa on myös vuokrata sellaiset hauskat tandempyörät ja lähteä pikku retkelle jonnekkin Pärnun metsikköön... :D okei, puistoon.
Viikon ruskettumisen jälkeen Garo ja Tom palaa luultavasti Helsinkiin ja me jatketaan matkaa muutamaksi päiväksi Villemin mummolaan, Põltsamaalle <3 Viimeiset tokan viikon päivät kulutetaan Tallinnan ostoskeskuksissa missä pääsen tuhlaamaan viimeisimmätkin roposeni... 

Olen tässä jo päässyt parin viikon sisällä tuhlaamaan aika sievoisia summia vaatteisiin ja kenkiin. Kohteina ovat olleet GT, Zara, Seppälä, Stadium, H&M, ja muutamat nettikaupat.
Tilasin Bubbleroom:ista aivan ihania koruja <3 Himotti myös yks mekko mutta jätin sen ens kertaan..

Hei jos tilaatte nettikaupoista kannattaa käyttää alennuskoodeja! Esim Bubbleroomista sain alennuskoodilla ilmaisen toimituksen. Noita alennuskoodeja löytyy yli 350 verkkokauppaan,  joten kannattaa käydä tutustumassa niihin täällä; http://www.alennuskoodi.com 

Tällä hetkellä oon kipee.. :(  Jo viikko sitten alkoi olla tosi väsynyt ja rapsakka olo. Maanantaina sitten yhtäkkiä töissä tuli tosi kuumeinen ja kipeä olo. Oon nyt 2 päivää ollut kahden seinän sisällä ja pakko myöntää että tää alkaa ihan totisesti tuntumaan kupolissa :D
Huomenna on onneksi viimeinen saikkupäivä ja ajattelin että tekisi varmaan hyvää saada hieman raitista ilmaa, muuten väsähdän ihan kokonaan tuonne sängyn pohjalle! 

Sitäpaitsi perjantaina täytyy olla virtaa että jaksaa bailaa, sillä ensin on Lauran synttärit Vanhalla josta kipaisen sitten pikapikaa Tigeriin missä soittaa ihana ja mahtava John de Sohn!!
EN MALTA OOTTAA! <3

                                Nyt ei muuta kuin hyvää yötä kaikille ja toivottavasti nähdään Tigerissa! ;)





John de Sohn - Under The Sun

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus Krisu! :) Tykkäsin tosi paljon ku oli noin paljon kuvia ja ne oli jotenki tosi tunnelmallisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Anni kiitos! :) <3 Tolla mun kameralla on niin ihana kuvata että tulee räpsittyä jatkuvasti kaikennäköstä :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia. Näistä välittyi ihana kesäinen fiilis :)

    http://jennisara.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista