maanantai 6. toukokuuta 2013

IT'S ALIVE!!! A-L-I-V-EEEEEEEE!!!!!

Vihdoin ja viimein! Mulla ei oo ollu nettiä käytössä ja oon ollu ihan räkä poskella kun en oo saanu asiaa hoidetuksi! :D Tänään vihdoinki sain asiaksekseni käydä welholla töiden jälkeen. Heräsin tänään muuten 05:00 aamulla ja menin 06:00 töihin!! INVENTAARIO se ihanin juttu ikinä :D

Pääsin onneksi jo 10:00 aikaan lähtemään ja menin hoitelemaan asioita. Ensimmäiseksi marssin Kampin Sonera liikkeeseen kysymään puhelimeni kuulumisia. Kun vein puhelimeni huoltoon minulle luvattiin että se maksimissaan kestäisi puolitoista viikkoa. Nooooh... näin yli 3 viikkoa myöhemmin en jaksanut enää odotella vaan otin asiat omiin käsiin.. ja kappas vaan.. siellähän se minun kultani oli kelmujen ja laatikon sisällä, ihan yksinään.. :( Palvelutiskin nainen oli aivan ihmeissään miksi minulle ei oltu ilmoitettu mitään.. puhelimeni oli kuulemma saapunut jo viikon kuluessa sen viemisestä.
Samalla nainen totesi tietokoneennäyttöä katsoessaan ettei minulla ollut palautettavana lainapuhelinta..
siihen tokaisin että ei minulle sellaista koskaan edes tarjottu, johon nainen taas voivotteli ja pahoitteli asiaa. Hassua tässä oli se että olin nimenomaan kysynyt että saanko kenties jonkun puhelimen huollon ajaksi käyttöön koska puhelimen rikkoutuminen ei ollut omaa syytäni (puhelin siis kärähti vaan kiinni),
tähän mies kohautti olkapäitään ja kysyi että eikö minulla ollut kotona jotain puhelinta, vastasin että on yksi todella huono joka tilttaa jatkuvasti ja siihen mies taas sanoi että noh sillä on nyt pärjättävä!
AIVAN USKOMATONTA ASIAKASPALVELUA!! Olen yli 3 viikkoa joutunut kitumaan tuolla pienellä pökäleellä.... noh loppu hyvin kaikki hyvin.

Viime viikkojen aikana on myös ehtinyt tapahtua jos jonkinmoista! Vappukin oli ja meni, oli aivan sairaan hauskaa! :) Myös seuraavia: Muutto suurempaan asuntoon, ostin uuden kameran kesäksi (josta myöhemmin juttua), särjin sydämen :(, bilettänyt rutkasti, ihastunut, viilettänyt menemään, innostunut uudesta musiikista.. yms. Kaikki ei tänne samaan postaukseen nyt todellakaan mahdu, kuten mun ja Garon ihana sunnuntaipäivä kun oltiin laittamassa meidän hiuksia ja syömässä (siitäkin oma postaus jahka saan aikaiseksi). hirveesti on myös kyselty sähköpostitse jos voisin tehdä postauksen mun taustasta ennen bloggaamista, mistä olen kotoisin ja mistä juuri minut on tehty! Tämä on todella kiva postausaihe ja teenkin siitä vähän pitemmän postauksen lapsuus-ja teinikuvien kera vähän tuonnempana :)

                                       Seuraavaksi järkyttävä kuvaplajäys viime viikoilta!Lauraa näin perjantaina ja lauantaina <3
On hassua että vasta kun toisen kanssa viettää aikaa huomaa vasta silloin kuinka onkaan toista kaivannut.. :)
Suunniteltiin meidän yhteistä Kreikan matkaa joka on heinäkuussa, siitä tulee ihan paras reissu!
CAN'T WAIT! <3Vappuasua kaverin naamiaispippaloista!Keskiviikkona olis sitte ne The Antidote bileet Night Vantaalla!
En malta odottaa!! Edessä on niin hieno ilta kaikkine herkkuineen!
Toivottavasti nähdään siellä :)
Bileistä tulee sitten iso postaus viimeistää loppuviikosta :)


Nyt en keksi enää mitään muuta kuin toivottaa kaikille hyvää yötä ja mukavaa alkanutta viikkoa <3
xo <3
Älä sano ei pandalle !

Nauroin tälle tänään ihan sikana, en ymmärrä miksi mutta se vaan on hauska! :D


6 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä! Aivan kauheeta asiakaspalvelua :D Sitä naista on varmaan hävettäny siinä ku selvis nuo kaikki :-D Ja voi kun sää oot taas niin kauniina näissä kuvissas!!

    VastaaPoista
  2. Olet niin super kaunis ja ihana etten kestä!! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista