torstai 25. huhtikuuta 2013

Vastalääke ARKEEN!

Night Vantaa on julkaissut jälleen uuden klubikokemuksen nimeltä The Antidote!
Antidote on Nightin premium klubi, eli tiedossa on enemmän EDM-meininkiä, enemmän elektronisempaan suuntaan menevää musiikkia.
Klubin virallinen starttauspäivä on keskiviikkona 08.05 Night Vantaalla. Tule nauttimaan aimo annos vastalääkettä arjen harmautta ja tylsyyttä vastaan!! Tunnelmaa vauhdittaa Suomen elektronisen musiikin  nouseva tähti, Maison & Dragen! Puikoissa nähdään myös tuttu resident Andy K!

Maison & Dragen on nopeasti kasvamassa elektronisen tanssimusiikin skenen tärkeäksi vaikuttajaksi ja Suomen seuraavaksi isoksi vientitoivoksi. Kaksikko on kiertänyt Euroopan ja Aasian klubeja tanssittamassa useita eri kansallisuuksia, ja USA:n kiertue on luvassa vuoden 2013 aikana! Duon musiikki on ainutlaatuinen sekoitus todella tarttuvia ja nostattavia melodioita, tarkasti hiottuja yksityiskohtia ja laajoja äänimaisemia. Maison & Dragenin monet julkaisut ovat nousseet heti listoille, kuten "Rio de Janeiro" BEATPORT Top 10:ssa yli 6 viikon ajan ja "Another Dimension", joka päätyi ulkomaisten huippu-dj:n (mm. Tiesto, Porter Robinson, Gareth Emery, Arty, Ferry Corsten.. ) levylaukkuihin ja soi klubeilla ympäri maailmaa. Myös Armin Van Buuren on soittanut poikien remixiä omasta sinkustaan "We are Here to Make Some Noise" ympäri maailmaa mm. Ulta Music Festivalissa keväällä 2013.
Kaksikko Maison & Dragen on työskennellyt joidenki EDM-skenen suurimpien nimien kanssa ja tehnyt remixejä mm. Armin van Buurenille, Paul Oakenfoldille, Martin Solveigille, W&W:lle, tyDille, Starkillerseille, sekä myös isolle joukolle pop-musiikkiartisteja, kuten Flo Ridalle, Kelly Clarksonille, Nadia Alille, Kris Allenille ja viimeisimpänä Christina Aguileralle. Vuosi 2013 on selvästi Maison & Dragenin vuosi!


Paikka /Venue: Night Vantaa
Aika /Time: Keskiviikko 8.5.2013
Liput /Tickets: 8 EUR
Ikäraja /Age limit: 20

Käy tykkäämässä Night Vantaa sivuista ja tutustu lisää The Antidote bileisiin!

Tarjolla olis taas pari VIP-lippua johon sisältyy ilmainen sisäänpääsy jonon ohi ja tietenkin muutama drinkkilippu ;)
Jos hyvät bileet kiinnostaa niin jätä kommenttiboxiin sähköpostiosoite ja etunimi :)
Arvonta suoritetaan 6.5. klo: 21:00 !

Olen myös itse paikalla juhlimassa joten nähdään siellä! ;)


COME AND GET YOUR ANTIDOTE!
3 kommenttia:

 1. Tonne olis mahtava päästä!! <3

  Heini
  Hepemau@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hyvät bileet kiinnostaa aina ;)

  carita.pietila@hotmail.fi
  Carita

  VastaaPoista
 3. Jee keskiviikkona bileet!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista