tiistai 7. toukokuuta 2013

With G !

Meillä oli Garon kanssa vappua edeltävänä sunnuntaina kauneuspäivä! Garo kävi laittamassa pidennyksensä takaisin ja otti niihin liukuvärjäyksen, minä puolestaan tyydyin ottamaan vain vaaleita raitoja koska tyveni ei ollut enää kovin herkullisen näköinen :D Päivä alkoi ihanan aurinkoisesti kahvin ja voileipien parissa. Garo tuli yläkertaan odottamaan kun puin ja viimeistelin meikin. Sitten meidän kaveri tuli hakemaan meidät autolla (super ihana Lari!) ja heitti punavuoreen. Garon kaveri Emppu on ihan super hyvä laittamaan tukkaa joten ofkookos me mentiin sitten sinne!(osa kuvista löytyy myös instagramista paremmissa väreissä, nimellä krisikrisu)


Kun lähdettiin Empulta päätettiin ratikan sijasta kävellä kaupungin läpi ja se osottautui mahtavaksi ideaksi koska mulla oli mukana mun uus kamera joten päästiin vähän kuvailemaan aurinkoista Helsingin keskustaa! Käveltiin kuitenkin aika reippaasti ja oltiin noin 15 min päästä jo Kampissa.

Mä halusin käydä H&M:ssä koska mun huulikiilto oli loppumaisillaan ja mun on saatava vain sitä yhtä tiettyä sävyä ja tuoksua mitä saa vain ainoastaan H&M:stä! Olin varma ettei sitä myytäisi enää mutta ylläri pylläri, kaiken kaivelun ja etsimisen jälkeen löysin kuin löysinkin 2 viimeistä kappaletta!
Huulikiilto tuoksuu vähän karkkimaisen vanilialle ja sävyltään se on corallin pinkki, sopii mun luontaiseen huulten sävyyn kuin nassu naamaan :) (1,95€) Kiiltojen lisäksi mukaan lähti myös herkullisen värinen kaulakoru ja luonnonvalkea tekonahkahame.

Shoppailujen jälkeen meillä oli niin jäätävä nälkä ja ehdotinkin mun lemppari ravintolaa Kampissa, San Pedro Tex-Mex. Sieltä saa aivan älyttömän kokoisia burritoja, mun lemppari on kana burrito Sol bissen kanssa :P Mahat täynnä tyytyväisinä lähdettiin kävelemään rautatientorille josta hypättiin A-junaan.
Junassa kateltiin mun kamerasta kuvia mitä oltiin otettu ja naurettiin muutamalle kuvalle niin pahasti että muut matkustajat alkoivat jo katsomaan huvittuneesti että mille me oikein nauretaan :D


Oli ihan huippu päivä siskon kanssa! Ihanaa että oma sisko voi olla myös se paras kaveri!
Friends 4 ever! Garo ja Krisu <3

Coldplay - Paradise

Kuuntelin nyt ekaa kertaa, aivan ihana! <3Hyvää yötä mussukat!
xo <3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista