keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Video postaus...Finally.

Tein teille nyt sen kauan odotetun videon mitä on kovasti toivottu! :)
Videolla höpöttelen niitä näitä ja teen perus arkimeikin, mitä on myös toivottu. Video on ensimmäinen joten ei mitään parasta luokkaa valon ja äänen suhteen. Kannattaa laittaa volat kaakkoon että kuuluu :D
Jättäkää kommenttia mitä piditte ja aiheita vaikka seuraaviin video postauksiin.




xo
<3


Ps: Ja ei mulla oikeasti mene 27 minuuttia päivämeikissä :D
Toi höpöttely ja tavaroiden hakeminen verotti aikaa, yleensä mulla menee max 10 min kun meikkaan esim töihin. Mutta tämä video oli vähän muutakin kuin sitä meikkaamista :D






14 kommenttia:

  1. Olipa kiva video, oot niin aito :)

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno ja rento video. Kannattaa nostaa kameraa vähän, että olisi silmien korkeudella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) joo kamera kone oli vähän huonossa paikassa kun yritin sitä päivänvaloa pyydystellä :D

      Poista
  3. Siveltimien ikä ei sinäänsä merkkaa mitään, hyvät siveltimet kestää vuosikausia :) Mutta meikkivoidesivellin kuuluisi pestä melkeimpä joka käytön jälkeen koska voidemaiset tuotteet alkavat kerätä rasvaa sekä bakteereja kovin helposti. Mutta kiva video oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu mä pesen sitä usein mutta jotenki se vaan menee niin äkkiä huonoon kuntoon. Pitänee ostaa uus sivellin jostain kunnon meikkiliikkeestä :)

      Poista
  4. Tykkäsin tosi paljon tästä videosta! Kiitos <3 :)
    Mulle oli jotenkin aina välittynt susta sellanen tosi pinnallinen kuva (en tarkalleen osaa sanoa että miksi) ja olin jotenkin nyt positiivisesti yllättynyt siitä kuinka sulonen ja aito sä oot. Ihmiset (itseni mukaan lukien) joskus helposti tuomitsee nätit blondit tytöt täysiksi paskapäiksi ilman mitään järkeenkäyvää syytä, se kai vaan tuntuu luonnolliselta ajatella että suurinosa kauniista ihmisistä on koppavia?
    Joka tapauksessa oot aivan valloittavan olonen persoona. Tykkäsin tosi (TOSI) paljon sun arkimeikistä. En itsekkään tykkää liian meikatusta yleisilmeestä, vaikka se toisille sopiikin, joten on kiva kohdata joku joka tuntuu olevan vähän samoilla linjoilla tämän asian kanssa. Samoin arvostan tosi paljon sun mielipidettä hiustenpidennyksistä. Itelläni kans reilu puoli vuotta sitten oli teippipidennykse joista luovuin ilolla, yksinkertasesti se on vaan karu totuus että mikään pidennyshius ei käyttäydy samalla tavalla kuin oma tukka. Se raivoamisen määrä kun haluaisit saada hiukset ponnarille ja joka saamarin välistä loistaa teippiä, ärgh!! Aikoinaan ite laitoin ne pidennykset tosi vastahakoisesti (sain ne ilmaiseksi ja olin kaverini ns. "koekaniini") ja jo silloin ajatus siitä että saan päähäni pidmemän tukan, mutta _vieraan_ ihmisen _aitoa_ hiusta, jotenkin "ällötti" mua. En itse asiassa vieläkään oikeen tykkää minkäänlaisista pidennyksistä itselläni, miksei meille riitä se mitä luoja on suonut? Tästä syystä tykkäsin eritoteen tuosta sun kommentistas että haluat olla "luonnollinen". Välillä mua henkilökohtaisesti ärsyttää ihmiset ja jotkut bloggaajat jotka sanovat meikkaavansa ja laittavansa hiuksiansa jopa keskimääräistä vähemmän, mutta keillä kuitenkin roikkuu sitä jotain "ekstraa" tukassa ja naamassa, mahdollistaen sen vähäisen laittautumisen. Ilman ripsi-ja hiuspidennyksiä voi mun mielestä sanoa ihan huoletta olevansa oikeasti naturellimpi. Nostan siis sulle hattua! :)
    Ripsipidennysten kans mulla ei ainakaan hlö.kohtaisesti oo niin suurta väliä. En kuitenkaan koskaan oikeen oo innostunut niitä ottamaan. Osittain sen rahan takia, sekä pelkään joka tapauksessa että saisin aiheutettua omille ripsille jotakin damagea.
    Kauhea romaani, anteeksi :D Mutta hyvää viikonloppua sinne, olet söppänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ja pitkästä kommentistasi, useamminkin voisi tällaisia tulla :)

      Se on kyllä totta että yleensä kauniita ihmisiä pidetään ilkeinä, itsekkin olen tähän pari kertaa sortunut ja huomannut sitten olevani täysin väärässä. Koskaan ei teidä millainen ihminen on oikeasti kysymyksessä, mitä hän on kokenut ja mitä hän pitää sisällään.
      Tekstin läpi on välillä vaikea nähdä itse henkilöä, videossa sanajoen rinnalle muodostuu ilmeet ja eleet jotka antavat paremman kuvan siitä millainen bloggaaja on kyseessä :)
      Ajattelin jatkossa tehdä lisää videoita, kunhan keksin vaan sopivia aiheita :)

      Hiuspidennykset eivät minulle henkilökohtaisesti sopineet juurikin sen vuoksi etten saanut laitettua hiuksia mitenkään ilman että joka välistä se teippi vilkkui niinkuin itsekkin sanoit. Myös tukan peseminen oli rasittavaa kun ei saanut kunnolla hangattua päänahkaa kun piti aina varoa niitä teippejä, puhumattakaan föönamisesta. Ei tekitukka kyllä tule koskaan näyttämään hyvältä se on fakta, ehkä joskus tulevaisuudessa kun sen kiinnitys on täysin huomaamatonta :D Itselläni oli pitkä vaaleatukka jo omasta takaa mutta halusin kokeilla jotain uutta ja leikkasin lyhyeksi.. nyt sitten vaan reippaasti kasvattamaan :)

      Ripsienpidennykset kyllä vahingoittavat omia ripsiä, se on totta. Ainakin itselläni se katkaisi omat ripset ja ne olivat aivan lyhyet tyngät kun otin ne pois. Meni noin kuukausi että kasvoivat takaisin, uusiutuva luonnonvara mutta pidemmän käytön ja rasituksen jälkeen veikkaan että eivät enää kovin kauniisti takaisin kasvaisi :/
      hiustenpidennykset ja ripset ovat noidan kehä, kun ne kerran ottaa ne joutuu uusimaan jatkuvaan otteeseen jos haluaa pitää kauniin yleisilmeen yllä. Itse vedin kylmiltään molemmay yhtää aikaa pois ja näytin vähän räjähtäneeltä kuukauden ajan :D Hiuksilleni en ole vieläkään tehnyt mitään, pitäisi varmaan käydä kampaajalla laittamassa raitoja :)

      Munkin vastaus oli nyt aika romaani :D Kaikkee hyvää myös sulle <3

      Poista
  5. Ja edelliseen vielä lisäten, toivoisin enemmän näitä videopostauksia ja kuvistahan ei myöskään koskaan saa tarpeekseen, haha :D Mua myös kiinnostais tietää jotakin noista sun Eestiläisistä juuristas. Joka sellanen "elämänkertomus" sun lapsuudesta, nuoruudesta, koulusta jne. olis jotenkin tosi kiva lukea, ja jos onnistuis saamaan myös jotain kuvia sun nuoruudestas, niin ois kivaa! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä idea, voisin alkaa kehittelemään tästä jotain postausta, kiitos vinkistä :)
      Kuvia kyllä löytyy iso pino eli niitäkin pääset näkemään! :D

      Poista
  6. Moikka! :) Sä kun oot ollut Gina Tricotilla töissä jo kauemmin, niin kuinka usein te otatte sinne uusia työntekijöitä? Pääseekö helposti haastatteluun, jos esim. lampsii liikkeeseen sisään ja tulee kysymään töitä? Entä luetteko sähköpostiin tulleet avoimet hakemukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :)

      Sähköpostit käydään säännöllisin väliajoin läpi :) Meillä ei ole mitään tiettyä aikaa milloin palkataan lisää väkeä, se riippuu ihan siitä millon tulee tulee tarvetta. Esim joku lopettaa koulun tai toisen työpaikan takia ja silloin aletaan käymään läpi hakemuksia mitä on tullut. Haastatteluun valitaan parhaimmat hakemukset, ja sen päätöksen tekee myymäläpäällikkö. Tietenkin omaaloitteisuus osoittaa reippautta ja aitoa kiinnostusta työpaikkaa kohtaan, mutta usein myymälässä on niin kiire ettei aikaa ole kuin ottaa hakemus ja toimittaa se eteenpäin. Meillä myyjät vaan sääntäilee edestakas 100 asiaa mielessä :D Paras vaihtoehto on jättää se myyjälle joka on kassalla :)

      Poista
  7. Haa mä en sun blogii ollu lukenu ja katoin nyt ekan kerran tän videon ni sä oot niiin ihanan luonteinen ja kaunis!!! :D luen jatkossaki! Kaikkea hyvää sinulle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) <3 kaikkee hyvää myös sulle :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista