maanantai 21. tammikuuta 2013

Kotihiiri

Oon nyt viihtynyt aika paljon kotona tänä talvena. On paljon helpompi jäädä sisälle lämpimään kun lähteä tuonne ulos kylmään. Toisinaan harmittaa etten vietä enemmän aikaa ystävien kanssa.. olen kai vähän huono kaveri siinä mielessä. Ehkä mun pitäis useammin tarttua erilaisiin tilaisuuksiin, mennä ulos lounaalle ja muuta vastaavaa. Kesällä tulee kyllä olemaan aivan eri meininki! Pitkät valkeat yöt ja lämpimät ilmat tekee siitä erittäin helppoa. Ehkä mä oon tällanen kaamoshiiri? :D


Viime viikolla siis aloitin Foorumin Ginassa ja hyvin meni viikko. Alussa jännitin hirveästi myymälän vaihtoa ja pelkäsin etten viihtyisi koska olin kuitenkin melkein 3vuotta Sellon myymälässä. Pelkoni ja ennakkoluuloni olivat kuitenkin turhaa koska nyt en enää vaihtaisi takaisin..ainakaan vielä.
Viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä. Perjantaina hengailtiin vaan himassa ja katseltiin leffaa.
Lauantaina päivällä kävin ystäväni Kasperin kanssa luistelemassa. Sen jälkeen pidettiin lettu- ja kaakaokeskit ja puhuttiin henkeviä.. :DIllalla menin Garolle ja Tompalle maistelemaan hyvää valkoviiniä Hannan läksäreiden kunniaks. Meidän ihana Hanna muuttaa piakkoin Tampereelle joten haluttiin istua vielä yhdessä ennen sitä. Yhtäkkiä Garo ja Hanna pääti että lähdetään tanssimaan pitskun paikalliseen baariin nimeltä Hemma.
Nooh.. se on tuossa ihan vieressä jotenka why not. Meillä oli ihan super hauska ilta, ei siitä sen enempää.. :D Sunnuntai oli ihana lötköpäivä. Tehtiin pitkästä aikaa natzojauhelihavuokaruokaa ja katottiin 4 leffaa! Oli ihanaa valvoa myöhään kun tiesi ettei tarvi tänään herätä aikaisin, ihana talviloma!
    Tänään oli ulkona aivan ihana aurinkoinen päivä ja vietettiin se sisällä äitin kans siivoten. Plussa    puolena tässä oli se että siivoaminen oli helpompaa kun näki jokaisen pienenkin pölyhiukkasen auringonvalossa. Pesin myös mun huoneen ikkunan joka oli aivan kuvottavan likainen!
             Huomenna aijon ehkä skarpata ja lähteä ulkoilemaan...EHKÄ.

Nii ja vaihdoin huoneen järkkää viime viikolla, nyt on vähän enemmän tilaa ku viimeks :)

Ostin nuo taulut viime kesänä enkä ole aikaisemmin keksinyt niille mitään paikkaa, mutta nyt uuden järjestyksen myötä niillekkin vapautui paikka seinältä. 3 viimeistä pikkukehystä on vielä ilman kuvia.. katsotaan jos löytäisin niihin jotain torstaina kun menen käymään keskustassa.

Välillä on kivaa vaihtaa järjestystä, piristää kummasti :)
Vielä pitäis ostaa sängylle uus päiväpeitto ja lisää pirteitä tyynyjä <3
Ihanaa viikonalkua kaikille lukijoille!

xo <3Ultra Bra - Minä suojelen sinua kaikelta

(kuuntelin tota biisiä tänään kun siivosin, tuli kesä mieleen!)2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia:) Kotoilu on kivaa näin pimeeseen aikaan ja tekee ihan hyvääkin välillä:)
    Vau sun kaveri muuttaa Tampereelle! Itsekkin haluaisin kovasti! Muuttaako se sinne töiden? opiskelujen? ehkä kumppanin perässä? vai ihan muuten vaan?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, rakastan luontokuvaamista :) Se on kyllä ihan totta, kotona on ihanaa <3
    Hanna taitaa ihan muuten vaan muuttaa, on asunut siellä aikaisemminkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista