torstai 3. tammikuuta 2013

New Year 2013!

Ensiksi haluaisin toivottaa kaikille hyvää ja ihanaa uutta vuotta 2013! Olkoon tämä vuosi täynnä onnellisia hetkiä ja ihania uusia seikkailuita! :)


Meidän uv ilta meni ihan loistavasti täällä Tallinnassa. Päivällä käytiin keskustassa syömässä ja shoppailemassa ja löysinkin samalla sitten tosi kivan topin/mekon iltaa varten Zarasta.
Alkuilta kului kivasti kun katselimme telkkua, kuuntelimme musiikkia ja leikimme sädetikkujen kanssa.. :D
Noin 23:00 aikaan lähdimme kävelemään kohti klubi teater:ia. Paikka on todella hieno ja pelkästään sisäänpääsy oli jo huikeat 15€!! Kun saimme takit narikkaan meidät ohjattiin pitkiin portaisiin jotka johtivat alas baariin. Tiskillä yritimme päättää että otammeko yhdet drinkit vai pullon kuohuviiniä. Päädyimme kuitenkin kuohuviiniin koska se tuntui enemmän juhlallisemmalta.. tietenkin!
Otimme pullon jääsankoineen ja laseineen ja kysyimme minne voisimme istua koska melkein jokaisessa pöydässä oli lappu Reserved. Meidät ohjattiin pienempään saliin missä oli vapaita pieniä pöytiä ja kun pääsimme istumaan meille ilmoitettiin että pöytä maksaisi 150€... MITÄ!? Nousin samantien ylös ja sanoin että voimme ihan mielellään seistä jos istuminen kerran maksaa. Suuremmassa salissa pöytien hinta nousi jopa 300€.... NICE! Löysimme kuitenkin onneksi pienen pöydän mihin pystyi laskemaan pullon ja lasit ja olin ihan tyytyväinen vaikka jouduttiinkin seisomaan. Pian tuon jälkeen olikin aika kohottaa lasit ja skoolata sillä kello löi 12 ja taustalla alkoi soimaan ABBA:n Happy New Year biisi. Loppuillasta kierreltiin klubia ja katsottiin joku tanssiesitys ja kahden jälkeen oltiin jo valmiit lähtemään kotiin. Kotimatkalla poikettiin kuitenkin vielä johonkin pikku kahvila ravintolaan hetkeksi. Peiton alle päästiin kuitenkin jo kolmen aikaan ja nukahdettiin samantien!

Oli kyllä aivan mahtava ilta ja yks parhaimmista uudenvuoden juhlista! <3
Millaisissa merkeissä teidän vuosi vaihtui? =)
ABBA - Happy New Year
xo <3

9 kommenttia:

 1. what, joks siul on uus mies ??

  VastaaPoista
 2. Oii sulla näytti olevan mukava reissu! Mulla vaihtu vuosi kyllä tosi ihanasti kans! mie olen lähössä nytte yhen jätkän reissun pääle kouluammaan pohjois-amerikkaan vähintään sen 5kk niin oli ihanaa viettää viiminen viikonloppu yhessä lemppari kavereitten kans Ylläkselä ja porukkaa oli ainaki 16! =) ja 00.00 olin sen jätkän kans rinteesä kattomassa raketteja ja siinäpä tais tulla se eka pusu tälle vuodele.....:D mutta tämä sinun blogi on kyllä niiiin lemppari!!
  - sipu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih sun uv kuulostaa niin mahtavalta!! :) Oli varmaan ihan huippu reissu sullakin :) MÄKI HALUUN REILAAMAAN!!! Oon kade! ;D Kiva kun tykkäät blogistani :) Hauskaa ja turvallista reissua! <3

   Poista
 3. Meillä oli krisse pikkujoulut tallinnas ja just tuola teateris oli jatkot, ja mähän siis jätin koko pikkujoulut väliin mut järkkäsin koko tsydeemin firmalle. Sillon sielä oli jotku Domppa -bileet ja sisälle normaalisti makso 20 e ja sielä oli topless -tanssijoita ja kaikkea hurjaa. Ja meille oli varattu pari semmosta pöytää sieltä kans. Jälkeenpäin piti vaan kiitellä et ei lähteny mukaan ku kuuli kuinka porukka on sekoillu :D

  Ihana toi uus toppi btw <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha joo no melkein semmonen meno oli, mut oli tosi kivaa :) Mut ei ollu alastomii naisia kuitenkaan :D Kiitos se sopii sit kesällä hyvin esim farkkutakin kans :) <3

   Poista
 4. Aaw sun poikaystäväs on suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä huippu ihana ;)

   Poista
 5. Definіtely imagine that which you said. Your favouritе
  reaѕοn ѕeemed to be οn the nеt thе
  eaѕіеst fаctor tο tаkе intо account of.

  Ι ѕaу to you, I ceгtainly gеt аnnoyed ωhilst
  other fοlkѕ сonsider concerns that
  they just do not rеcognize аbout. You cоntrοlled to hit the nail uрon the top аs nеatly
  as outlined out the entire thing with nο nееd ѕіԁe
  effect , other ρеople can take a sіgnal.
  Will liκely be bacκ to get mοre.
  Τhank you

  Takе a lоok at mу blog :: iphone repair petaling jaya
  Take a look at my web blog : iphone repair selangor

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista