torstai 7. kesäkuuta 2012

Voi ihana sauna

Voiko ollakkaan mitään niin ihanaa kun kuuma sauna pitkän työpäivän jälkeen!? NO EI!
Siis ihan täydellistä! :) Mun jalat oli päivän jälkeen ihan hajalla kun laitoin töihin uudet kengät, siksipäs olikin niin ihanaa päästä kuumaan saunaan rentouttamaan pohkeita ja jalkateriä. Otettiin mamman kanssa oikein kunnon löylyt! Yhdessä välissä tuntui että olisi melkein taju lähteny kun niin kauan siellä lauteilla kökötettiin :D Ja löylyn jälkeen ei ookkaan sitten mitään niin loistavaa kun mennä "kylmän" suihkun alle... Aaahhhh. Se tunne on jotain niin ihanaa! Se sykähdyttää ja saa veren kiertämään, ja lopussa jää vain täydellisen rauhallinen, harmooninen ja väsähtänyt olo <3 Sitten ihana lämmin PEHMOINEN aamutakki päälle :) Rakastan tuota ihanaa aamukolttuani, ja täällä mamman luona sitä on kiva säilyttää kun on aina sitten jotain päälle pantavaa kun vilu hiipii ihon alle.. Hrrrrr.

Saunan jälkeen valmistin meille jääkylmät kurkku "drinksut".. :D Eli siis ihan vaan jääkylmää vettä missä lilluu kurkun siipaleita. Kun vesi on juotu kurkut voi hotkasta vaikka nassuun tai asettaa silmille, niinkuin minä tein. Tuntui heti tosi freshiltä! Mikäköhän niissä kurkuissa niin virkistää? :D Vai onkohan se vaan ihan mielestä kiinni...? No jokatapauksessa hyvältä tuntui :)

Jälkkäriksi mä napsin muutaman palan Fazerin sinistä... suklaaholisti kun olen :D



Nyt ei ollu vihtaa niin sai tuolla harjalla hangata selkää, ja ai että tuntui hyvältä! :)





Nää ny on tämmösiä.. sumuisia löylystä.. Ja toi vika löyöy pisti ihan matalaks :D



Mun bravuuri :D







ÄITI <3 Maailman tärkein ihminen AINA!



Niin totta joka sana <3



Kiitos löylyistä ja seurasta rakas mammani :)
Nyt nukkumaan
Nati nati.. ZzzzZz....






Melody Gardot - Quiet Fire


PS: Ihan yks lemppari artisteistani, olis mahtavaa päästä joskus keikalle!





<3

4 kommenttia:

  1. Pidätkö saunassa pyyhettä päällä?!en nyt tietenkään tarkota, et sun pitäis näissä kuvissa alasti hillua:D mut siis ihan kysyin vaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pidä, mutta ihan kuvaa varten laitoin pyyhkeen ympärille :)

      Poista
  2. Tervehdys! Satutko tietämään millaisia hevostarvikeliikkeitä tallinnassa on ja missä?

    Jos itse olet sulkaaholisti minä olen kyllä hevostarvikkeiden shoppaholisti, oma hevoseni on aina vailla jotakin ;)

    Toivottavasti osaisit auttaa, lähdössä ensiviikon tiistaina tyhjentämään tiliä!

    Mukavaa kesää

    Viivi-

    VastaaPoista
  3. No moikka moi! Noh tiedän 2 paikkaa mistä varusteita voisi löytyä. Ensimmäinen paikka on Tallinnan raviradan yhteydessä, ja sinne pääsee aika kätevästi bussilla tai taksilla. Kaupan nimi on Hipodroom. Toinen paikka mistä löytyy varmasti enemmän tarvikkeita hevosella kuin ratsastajallekkin on Hoburiistade varustuse ja hulgimüügi OÜ, tän paikan osoite on Sõpruse pst. 145. Ton ku heittää taksikuskin käteen nii varmasti löytyy oikee paikka. Ja toikin on ihan Tallinnassa. Yritin kartasta katsoa mutta näytti et siin jossain lähettyvillä olis ainaki Kristiine keskus ja toisel puolel sitä mestaa A le coq areena. En osaa sanoa kuinka kaukana se on keskustasta mutta taksit siellä on todella edullisia, joten sillä kannattaa mennä paikan päälle :) Kannattaa myös ilmoittaa hotelliin etukäteen että haluat mennä ratsastustarvike liikkeeseen ja he siellä etsivät sinulle valmiiksi paikat ja ohjeet miten pääset perille. Vanhasta kaupungista saattaa löytyä myös jotain underground putiikkeja mistä itsellä ei ole hajua, onnea matkaan ja kortti vinkumaan! ;) Ja hyvää reissua tietty!

    Itse lähden Eestiin ens viikon torstaina! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista