maanantai 18. kesäkuuta 2012

Korkeasaaren eläimet

Viime viikon alkupuolella käytiin Korkeasaaressa moikkaamassa Villemin Ja Briken sukulaisia.. eli kaikkia karvaisia otuksia :D Oli aivan tajuttoman kuuma päivä ja mitä mainioin sää ulkona olemiseen. Päivä lähti käyntiin kun mentiin myöhäiselle aamiaiselle Kahvila Maroccoon. Pojat tilas salaatin kun minä TAAS päätin herkutella ja tilasin täytetyn croisantin ja cappuchinon nam nam.. :D
Sen jälkeen ajettiin Kaivopuiston rantaan jädelle :) Mesta tulvi auringon alla istuvista herkkusuista, oli ihanaa istua siinä ja katsella merta. Sen jälkeen sitten lähdettiinkin kohti Korkeasaarta!

Kaikki eläimet eivät olleet esillä johtuen auringon paahteesta mutta muutama suuri karvaturri oli kuitenkin rötkähtänyt pihatilaan meidän iloksi :) Meillä oli tosi hauskaa yhdessä kierrellen ja kaarrellen läpi korkeasaaren. Seiskan aikaan illalla alettii sit tekee lähtöä, mentiin vielä kuitenkin syömään "pikkusen" iltapalaa Chinese Thai Restaurant Tang Dynastyyn, siellä on aivan älyttömän hyvä sushi buffet ja se on auki 17-21 saakka! Ja koska päivä oli ollut niin täynnä ohjelmaa oli ainut ja oikea tapa lopettaa se! Eli kylmään sidukkaan.. :P Ravintola Mestarintalli joka sijaitsee Munkkiniemen rannassa.


kahvila


Mangusteja <3
Timon!talvitaljan irtoaminen meneillään
Siellä ne nallet nukkui niin sikeästi <3
Itsetehdyssä kuopassa.. aww. Varmaan ihanan viileä tuo kylmä multa ja sora :)Päästiin näkemään nämäkin kauniit hiekkalinnat ennenkuin parin päivän päästä siitä tuli sade ja linnat tietty sortuivat, tai ainakin niin uskoisin. En ymmärrä kuinka joku osaakin tehdä jotain noin kaunista hiekasta ja vedestä! UPEAA!


Siellä horisontissa pilkottaa Tuomiokirkko jos tarkasti katsoo :DMe ei oikeasti harrasteta pussailukuvia ja toisesta kuvasta sen sitten näkeekin kun molemmat repsahtavat nauruun, oli vähän hölmöä pussailla kameran edessä :D


Tuolta matkamuisto kaupasta Villem osti mulle ison kirahvin <3 Sen pää pilkottaa tuolta pussista, samanlaisia näkyykin tuossa ikkunassa pitkä rivi :)
Sushin jälkeen bongattiin Helsingin oma LASERSKATER! Tämä herra vetelee joka kesä ympäri ämpäri Helsinkiä pelkissä valkoisissa minisortseissa ja valkoisessa napapaidassa! Sortsit ovat niin pienet ja tiukat että miehen pakarat roikkuu ulkona kaikkien nähtävillä.
Ehkäpä jonkin sortin exhibitionismi?
Ja kun aurinko vihdoin laski oli aika mennä kotiin nunnumaan..
ZzzzZz..


Huomisiin! :)

Miike Snow - Animal
Uusi tuttavuus, mutta kuulostaa hyvältä! :)

<3

2 kommenttia:

  1. voi sinua. ei toi mikään rollerboy ole hahaaaa LASERSKATER helsingin oma supersankari! suosittelen youtubettamaan/googlettamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kuulinki tänään aikasemmin mun siskolta että se on laserskater, mun piti korjaa toi mutta unohdin :D kiitos muistutuksesta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista