sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Family time

Viikko sitten käytiin taas Mustiksella siskoni ja hänen perheensä luona. Päivä oli mitä mainioin ulkona istumiseen koska aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli aivan ihanan lämmin ilma :)
Ja oli tosi kivaa nähdä isää pitkästä aikaa! Hän viettää yleensä kesät täällä Helsingissä joten meidän näkemisillä on aina vuoden tauot. Kulkeehan se laiva tietenkin myös toiseen suuntaan eli Eestiin, mutta harvoin sitä ehtii pitemmäksi aikaa sinne lähteä :/

Ansku taas kokkasi meille upean päivällisen salatteineen ja jälkiruokineen. Ja Villem grillas meille pihvit ulkogrillissä :) Oli niin mukava viettää aikaa koko perheen kesken <3 Mulle se perhe on vaan se tärkein juttu enkä osais kuvitella mitä tekisin jos en vois mun siskojen tai äitini kanssa viettää paljon aikaa. Näen äitini joka viikko ainakin muutaman kerran viikossa, samoin Garon :) Anskua en näe niin usein kun en meinaa koskaan ennättää mustikselle. Onneksi Nyt on aikaa sillä tänään alkoi 4 viikon kesäloma!!! JEEE (himo tuuletukset)  :D:D Tulee niin tarpeeseen!



"olen niin innoissani kun tulitte kylään"


"en enää..."


Iskä siellä touhuaa huvimajan kimpussa :)



pöydän kattaus meneillään, Villem hienosti kantaa kortensa kekoon :D







pikkunen mösjöö väsähti.. aww





Iskä toi Eestistä mummun puutarhasta raparpereita, niin hyvää piirakkaa että!






Jee kesäloma!!!


Meidän pihalla näkyi tuommoinen kuumailmapallo, vois kesällä lähteä ajelulle ;D


Oltiin eilen likkojen kanssa kaivolla, mutta siitä lisää myöhemmin :)

Nyt Himoshoppaajan pariin heidå!





Alexsander Rybak - Suomi

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista