perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pärnu Day 3

Juhannusaatto ja vesisade.. Pitihän se arvata että kahden kauniin aurinkoisen päivän jälkeen oli luvassa sadetta :/ No mutta ei se kuitenkaan menoa haitannut sillä myöhemmin aamiaisen jälkeen lähdimme nelistään Pärnun keskustaan. Minä, Villem, Garo ja Tom :) Kiertelimme ja kaartelimme jonkin aikaa sateisessa kaupungissa kunnes löysimme kivan näköisen raflan minne sitten menimme syömään.
Hinnat olivat todella edullisia! Coronasta sai maksaa vaivaiset 1,50€ ja hamppari ja ranut oli 4€ !! Muutkin annokset listalla olivat super edullisia. Itse tilasin kananrintaa ja uuniperunat NAM! Annos oli 7€!




Päivän asua :)
Vihdoin ja viimein löysin tuollaisen sinisen jakun mistä olen haaveillut ja vieläpä ALESTA!
Foorumista löyty ja viho viimeinen :D









Ravintolamme Nikolai Lehtla


Kenkä taivas! löysin kahdet kengät ja yhteishinta oli 34€ :)))


Pojilla illanvietto kassit kädes ;D


söpö <3




Ennen hotlaa vielä nopeet Mohitot Viies Villem nimisessä bubissa.

Iltaa aloiteltiin vanhimman siskoni Angelikan ja hänen perheensä sviitissä. Juotiin muutamat lasit shampanjaa ja maisteltiin mansikoita <3 Sen jälkeen mentiinkin nelistään Garon ja Tompan huoneeseen kuuntelemaan mautonta poppia ja juomaan sidut ja bisset. Meillä kävi niin hyvä tuuri että Villemin eestiläinen ystävä H oli Pärnussa ja kutsui meidät heidän kesätalolleen perinteisiin juhannus bileisiin.
Pääsimme siis kunnon kotibileisiin missä ei viinaa säästelty eikä liioin ääntäkään :D
Meillä oli onneksi omat eväät mukana joten pysyimme ihan siideri ja olut linjalla, hyvä näin :D
Myöhemmin illalla otettiin taksi alle ja suunnattiin Pärnun rantabaariin Sunsettiin. Vaikka ihmisiä olikin niukasti oli meillä ihan huippu hauskaa! DJ:n puikoissa oli harmaahiuksinen pappara joka laittoi lattian täyteen siinä missä nuoretkin levynpyörittäjät ;D
Kuvasin baarissa ihan älyttömän hauskan videon missä yksi mies tanssii yksin ja moovit on aika kovat, vaikkakin hieman hukassa mies parka näytti olevan :D

Ilta päättyi normisti puoli neljän pilkkuun ja siitä kävelimme sitten takaisin hotlalle, onneksi asuttiin niin lähellä rantaa :)

Seuraava aamu olikin sitten lähtöpäivä :(
Vikasta päivästä ei kuitenkaan hauskuus puuttunut, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa :)

Moi moi!




KT Tunstall - Suddenly i see




<3

2 kommenttia:

  1. Moikka! Muistatko kenkäkaupan nimeä tai että mistä se löytyy? Olen itsekin lähdössä Pärnuseen parin viikon päästä, koitan selvitellä millaisia kauppoja siellä on. Kiva blogi sulla, jään seurailemaan! :)
    Terkuin, Kenkäfriikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En kyllä muista yhtään mikä oli kaupan nimi :/ Mutta Pärnun keskusta on aika pieni joten löytyy kyllä varmaan :) Se oli sellainen kauppa mikä ei ulospäin pistänyt silmään, yläkerrassa oli jotain vaatteita ja laukkuja ja kellarikerroksessa oli kenkiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista