torstai 20. maaliskuuta 2014

Tired all the time!

Oon nyt istunu pian 2 tuntia läppäri sylissä ja vahdannu tyhjää näyttöä.. no en ihan, telkkaria oon töllänny, mutta myös samalla miettinyt että mistä sitä nyt sitten kirjottais. Ärsyttävää että usein mulla on pitkiä taukoja postausten välissä ja kuvia kertynyt plakkariin ja sitten tulee hirveä ahdistus että mistä mä nyt sitten alottaisin, voinko kertoa jotain uutta vai pitääkö mun aloittaa ihan alusta ja vähitellen tulla tähän päivään, vai voinko tehdä tuplapostauksen missä on kaikki samassa!?!? Jotenkin niin himskatin sekavaa.. ei kai tästä koskaan tuu mulle niin rutiininomaista, vaikka päivittäin postailen päässäni tänne kaikenlaista hauskaa ja sitten päivän päätteeksi olen niin väsynyt kun tulen töistä etten jaksa edes avata läppäriä ja sitten kaikki kivat postaukset jää tekemättä.

Mulla on oikeesti niin älyttömän kivoja postausideoita mitä haluaisin toteuttaa! Yritän toteuttaa niitä tässä kevään mittaan jaksamisen mukaan, totuus kuitenkin on se että todella usein töiden jälkeen mä oon niin väsynyt että sujahdan peiton alle nakertamaan voileipää katsoen frendejä. Oonkin usein miettiny että mistä helkkarista nää bloggarit repii sitä aikaa jokapäiväiseen postailuun, mutta suurinosa suosituista bloggareista ei tee päivätyötä vaan saa elantonsa juurikin tästä bloggaamisesta. Varmaan aika hauskaa testailla juttuja, matkustaa ja nauttia kivoista juhlista ja saada siitä vielä rahaa… kelpais mullekkin! :D Vaikka mun blogin tarkoituksena ei ole koskaan ollut se fame ja money, ainoastaan kirjoittaminen, eräänlainen päiväkirja. Välillä luen omia vanhoja postauksia ja eteen tulee asioita joita ei enää edes muistanut, on kivaa palata muistoissa niihin hetkiin :)
Back to helmikuu sen verran että synttäribileet meni tosi hyvin, oli aivan mahtava jengi kasassa ja oli jopa niin kivaa että koko ilta tuntui menevän ihan hujauksessa ohi.. onneks synttärit on joka vuosi! :D
Tää kyl oli toinen kerta aikuiselämäni aikana kun juhlin niitä mitenkään ihmeellisemmin kuin yleensä, ja se yleensä tarkoitti joka vuosi sitä että istuin kotona sohvalla ja söin kakkua… im so lame, i know.
SE ONE AND ONLY KUULUISA WATERLAND….
no joo.. oli ihan kivaa, ei ihan mun paikka mutta onneks oli niin kiva porukka kasassa että seura korvasi bileiden laadun :)
Kiitos; Laura <3 Villem <3 Ragnar <3 Petu <3 Ja Mert <3


Mun on kyl pakko saada joku uus kiva kamera niin pääsen päivittämään tänne hienoja ja kunnollisia kuvia, eikä tämmösiä d-luokan iphone kuvia!
Alkanut itseä rasittamaan ihan sikana, senkään takia en varmaan oo jaksanu postailla mitään kun ei oo mitään hienoja kuvia inspiroimas. Ennen sitä ei malttanut pysyä housuissa kun oli saanut omasta mielestä niin kivoja kuvia järkkärillä, ja sitten Tontsa meni tiputtamaan sen maahan ja sen seurauksena objekti irtosi.. :( Kyllä sen kuntoon saisi, mutta en vaan oo jaksanu viedä sitä canonille, ainakaan vielä.


Huomenna nautin hyvin ansaitusta vapaa päivästäni, nostan jalat ylös ja annan sielun lepää. <3


Ihanaa viikonloppua kaikille super ihanille lukijoilleni, ootte parhaita!
Vaikka mä en aina oliskaan niin paras tän postailun kanssa ;/

Puss!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista