perjantai 30. elokuuta 2013

Boots x 5

Olen ihan kuumeissani etsinyt syksyksi kivoja buutseja, mutta koska valikoimaa on hieman liiaksikin, on se tuottanut pientä ongelmaa.. hmpf! Itseasiassa rakastuin jo pari kuukautta sitten Frye:n ruskeisiin buutseihin... sinä hetkenä budjettini ei kuitenkaan sallinut kaunokaisia kotiini joten jouduin jättämään ne karusti hyllylle.. :( Löysin kengät stockkalta, kyselin myyjältä kengistä enemmän ja hän kertoi niiden menevän hyvin nopeasti kaupaksi, hyllyssä oli enää yksi ja ainut 36 koko jäljellä! En tiedä odottavatko buutsini yhä hyllyssä vai ovatko ne kenties jo löytäneet uuden kodin, mutta mistään netistä en ainakaan ole löytänyt vastaavia. Samaa kenkää on löytynyt ainoastaan mustana.. ja minä haluan ne ehdottomasti ruskeina! Nooh.. ehkä löydän toisen yhtä ihanan parin samalta merkiltä.. <3

Tässä kuitenkin esittelyssä 5 erilaista paria eri hintaluokista.

Mitkä näistä on sinun lempparit!? :)




49,95 dollaria. From: 2bstores.com


29,50 dollaria. From: shoesdy.com


900.00 puntaa. From: harveynichols.com




261.99 dollaria. From: 6pm.com
Frye boot.


104.99 dollaria. From: 6pm.com
Frye boot.


Kahdet viimeiset ovat siis juurikin tuota Frye merkkiä ja Frye:ltä löytyy muitakin aivan uskomattoman kauniita ja hyvin tehty buutseja, joten jos haluaa panostaa kestävyyteen ja laatuun kannattaa ehdottomasti ostaa Fryet! Kengät on tehty käsityönä ja ne ovat aitoa nahkaa. 

Ehkäpä nämä Fryet päätyvät myös minunkin ostoskoriin.. ;)


Ihanaa vkloppua kaikille!
xo <3




Brian McFadden - Irish Son






4 kommenttia:

  1. Ei vitsit, mä en voi sille mitään, mutta aina kun nään että sun blogi on päivittyny muotiblogissa niin katon että "days with kristus" SIIS IHAN AINA. ÄÄÄÄÄÄÄÄ, se häiritsee mua :D

    VastaaPoista
  2. Moii! Koitan täält sun blogin uumenista tonkii vinkkei mihi kantsii tallinnassa mennä..
    tää on tosi vaikeeta niinpä kysyn suoraan: missä suosittelisit syömää/shoppailee tallinnas? :D oon pohjois-suomesta ja eka kertaa tallinnaan menossa nii haluun löytää kaikki kivat paikat joten APUVA!
    toivottavasti huomaat tän + pakko viel sanoo et oot iha supeer nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori mulla meni tää vastaaminen pitkäksi :( Toivottavasti et oo vielä ollu reissussa..
      Tallinnassa on paljon kivoja paikkoja ja se riippuu ihan henkilöstä missä viihtyy, mutta itse olen hirveästi tykännyt käydä syömässä ja drinksuilla sellaisessa paikassa kun Clazz, se on on rento jazz bar. Päivällä sieltä saa super hyvää safkaa kuten myös illalla, mutta iltaisin ollaan käyty siellä drinksuilla ja fiilistelemässä hyvää musaa :) Vanha kaupunki on täynnä ihania pieniä clubeja missä kannattaa piipahtaa, esim wine house ja Laboratorio. Siellä on paljon paikkoja missä en itsekkään ole vielä ehtinyt käydä, sinne kun tulee niin usein uusia paikkoja kun vanhat lopettaa. Shoppailemaan kannattaa mennä ostoskeskuksiin eli seuraavat paikat: Rocca al mare, Kristiine, Viru keskus ja Kaubamaja. rocca ja kristiine löytyy keskustan ulkopuolelta ja löytyy hyvin varmaan googlen avulla, viru ja kaubamaja taas löytyy keskustasta. Jos haluaa jotain uniikkia ja omaperäistä kannattaa lähteä tutkailemaan vanhan kaupungin antia, sieltä löytyy paljon pieniä sokkelomaisia katuka missä kaikki parhaat pienet putiikit sijaitsevat :) Eli vanha kaupunki on oikeastaan sellainen paikka missä kannattaa kädä syömässä ja ulkona bilettämässä, ja shopailukin onnistuu :) Toivottavasti oli apua :)

      Näihin kysymyksiin saa vastata aika usein, pitää tehdä varmaan oma postaus mun lemppari paikoista Tallinnassa :D

      Kiitos paljon <3 :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista