maanantai 18. helmikuuta 2013

Valentine's day!

Mulla oli todella mieleenpainuva ja ihana ystävänpäivä! <3
En ole oikeastaan koskaan juhlinut ystävänpäivää.. johtuen kai siitä ettei siihen ole ollut mahdollisuutta. Itse pidän ystävänpäivää enemmän romanttisena rakastavaisten juhlana kuten sitä Amerikassa juhlitaan, Saint Valentine's day. (Alunperin päivä on merkinnyt jotain ihan muuta.) Suomessa juhlasta on sovellettu oma versio, Ystävän<3päivä. Tämä sopii kaikille.. myös sinkuille ;)
Ystävänpäivä alkoi siitä kun avasin oven ja siellä seisoi Villem kädessään iso punainen ruusu. Kun tulimme pihalle ja autoon minun paikallani istui maailman suloisin nalle kortin ja suklaarasian kanssa!! Kortin luettuani olin niin liikuttunut että purskahdin itkuun... En kyllä yhtään ihmettele koska olen erittäin herkkä eikä itku ole koskaan kaukana.. (esim eläinohjelmat on mun heikkopaikka :D)Toinen yllätys oli Ateljee Bar Torni Helsingin keskustassa, josta oli aivan huikeat näkymät koko Helsingin ylle. Villem kävi hakemassa meille lasit kuohuvaa kun minä ihastelin näkymää ravintolan parhaimmasta pöydästä. Se oli keskimmäinen pöytä ikkunan vieressä, täydellistä!
Kilistimme ystävyydelle, kauniille illalle, rakkaudelle ja uudelle alulle <3... ja hetken kruunasi Robbie Williams:in "She's the one" biisi.. soooo romantic!

Kolmas ja viimeinen yllätys oli Italialainen ravintola. Puna- ja valko- raidalliset pöytäliinat, spagetti ja lihapullat, haha olo oli kuin kaunottarella ja kulkurilla :D
Mahat täynnä ja tyytyväisinä lähdettiin ajamaan kotia kohti.
Ilta oli täydellinen ja tulen varmasti muistamaan sen aina! <3


Millainen Ystävänpäivä teillä oli?
:)

Kina Grannis - Valentine


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
xo <34 kommenttia:

 1. Oii, näytät niin onnelliselta, kovasti onnea:)<3

  VastaaPoista
 2. Oiii! Ihanan kuulonen päivä teillä :) Ihan huippua kun oot löytäny tuollasen miehen itelles ja teillä näyttää nyt menevän niin hyvin että ihan (näin itse sinkkuna) tulee haikee fiilis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kyllä aivan mahtava päivä ja ilta :) Kaikki tuntuu olevan nyt kohdallaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista