perjantai 8. helmikuuta 2013

Tampere ja muuta hölinää

Keskiviikkona ja eilen oltiin siis Tampereella ja oli aivan mielettömän hauska reissu!
Mulle ihaninta oli se että sain viettää aikaa Aliisan kans <3
Tuntui siltä kuin olisi ollut taas 16 vuotias ja elämä oli helppoa. Miten siitä voikaan olla jo 10 vuotta!? Miten aika menee niin nopeasti.. ja kuinka paljon kaikkea siihen mahtuukin, kokonainen vuosikymmen täynnä muistoja.

Keskiviikko iltaan mahtui paljon kaikkea hauskaa! Aliisa tuli jo 18:00 aikaan Hannalle joten ehdittiin höpötellä sopivan paljon ennen keikkaa. Myöhemmin illalla myös Annukka (jonka poikaystävä laulaa idiomatic bändissä) tuli Hannalle ja koko kööri oli vihdoin koossa. Lähdettiin käppäilemään keskustaan 23:00 aikoihin koska bändi aloitti vasta 00:00 jälkeen soittamaan.Ylin kuva; Tom, Annukka, Hanna, Aliisa ja Garo Hannan ja Aliisan välis :D
Vika kuva; Minä fiilistelemässä bändiä.. =D

Automatkalla mäkkiä yökkäreissä! :D


Keikka oli aivan uskomattoman hyvä! Vikan biisin aikana me mentiin Garon kans tanssimaan lavan eteen.. haha! Kun keikka loppui jatkettiin vielä Fat Ladyyn kun ei näköjään saatu vielä tarpeeksi siitä tanssimisesta... :D Ja kun sitten vihdoin saatiin, mentiin pitserian kautta Hannalle nukkumaan.
Seuraava päivänä ei jaksettu yhtään mitään..koomattiin kaikki lattialla ja katottiin leffaa.
Illalla piristyttiin sen verran että pakattiin kamat ja lähettiin ajamaan takas kohti Helsinkiä.
Mulla oli kuitenkin niin koomanen olo että en jaksanut edes vaihtaa yöhousuja pois vaan menin niillä autoon.. täydellisen rento matkustusasu.... :D <3
Automatkalla pelattiin hauskaa peliä! Piti miettiä joku ihminen tai hahmo ja muut yrittivät sitten vihjeiden avulla arvata kenestä oli kysymys. Mun henkilöt/hahmot; Danny Devito, Claire Danes ja Helinä Keiju. Helinä oli kaikista vaikein arvattava.. Mun vihjeet oli: Se on melkein ihminen, sillä on melkein poikaystävä, se asuu melkein maalla, se on nuori nainen ja se on blondi.. haha sai Garo ja Tom miettiä kyllä aika kauan kunnes Tomppa hoksas että se on Helinä, hyvä Tom!!

Tänään ollaan syöty lettuja ja pötkötelty sängyllä kisujen kans. Laitoin Richard Clayderman:in Romantique levyn soimaan nii kisut tuli sängylle mun viereen <3 Oon huomannu että ne tykkää piano musiikista tosi paljon :) Ehkä siinä on jotain mikä rauhottaa kissoja kuin myös mua.
Illalla lähdetään leffaan Garon, Tomin ja Villemin kans. Mennään kattomaan; 21 tapaa pilata avioliitto.

Huomenna on vaatekaapin siivouspäivä! Viimeks tyhjäsin vaatekaapin viime keväänä ja tavaraa tuli yhteensä 5 muovipussillista. Jätin ne manskun kämpän ullakolle lapun kanssa että saa ottaa!
Siellä vintillä oli sellainen paikka mihin ihmiset vei kamaa muiden otettavaksi, aika toimivaa!
Oon miettiny jos pistäisin blogikirppiksen pystyyn jossain vaiheessa..jos jaksan.. =D

                                                      Nyt siirryn Gossip Girl:in pariin Ciao!Richard Clayderman - Feelings


xo <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista