tiistai 13. marraskuuta 2012

Who Am I !

Mulla on ollut niin kiire lähiaikoina että terse! Tänään oli töissä aamu 6-10 vuoro kun oli inventaario joten nyt oli sopiva väli istua koneen ääreen näpyttelemään. Onkin tullut aika vastailla teidän kysymyksiin! Kysymyksiä ei tullut ehkä satoja mutta juuri sopiva määrä kuitenkin :)
Jos mieleen tulee vielä jotain kysyttää voi niitä jättää postauksen loppuun! =o)

Ja nyt itse kysymyksiin!


1. Olit ilmeisesti syntyperäisesti virolainen, minkä ikäsenä oot muuttanu Suomeen?

- Olin 3-vuotias kun muutimme Äitini ja kahden siskoni kanssa Suomeen :)


2. Ootko käyny mitä kouluja?



- Peruskoulun jälkeen menin kauppaopistoon ja olisin valmistunut merkonomiksi.. Ehdin opiskella yli 2 vuotta kun päätin pitää välivuoden henkilökohtaisista syistä. Minulla olisi mahdollisuus suorittaa tämä tutkinto loppuun mutta en tiedä kiinnostaako se enää minua. Työelämään päästyäni koulu jäi yhä kauemmaksi suunnitelmistani ja nyt pitkästä aikaa olen alkanut miettimään uudestaan koulunpenkille palaamista. Onhan se ammatti kuitenkin hankittava! Helsingin kouluista vaihtoehtoja löytyy, joten seuraavaksi pitäisi vaan tietää että mikä oikeasti kiinnostaa!? Eläimet ovat lähellä sydäntäni ja ehkä juuri niiden parissa haluaisin vuoteni viettää.. mutta katsotaan :)

3. Mitä harrastat?
- Harrastan kaikenlaista itsenäisesti. Tykkään ihan hirveästi laulaa, ja teenkin sitä päivittäin.
Piirtelen myös usein, pienenä koulussa lempiaineeni olikin kuvamataidon tunti :)
Sitten tietenkin tämä bloggaus ja valokuvaus!




4. Ootko kokonaan virolainen vai vaan puoliksi?
- Äitini on inkerinmaansuomalainen ja isäni eestiläinen. Ja isomummini oli ruotsalainen :)

5. Missä olet töissä?
- Työskentelen kauppakeskus Sellon Gina Tricotissa.

6. Lempiherkkusi?
- Hmmm... sipsit ja dippi, suklaa, minttujäätelö <3

7. Onko sinua koskaan petetty?
-  Kyllä :/ muutamassa suhteessa olen joutunut tähän inhottavaan tilanteeseen.. :(

8. Meinaatko vielä opiskella?
- Kyllä meinaan! Heti kun vaan tiedän että mitä niin sitten ajankohtakin selviää :D




9. Mikä on unelma-ammattisi?
- Unelma ammattini olisi varmaan sellainen missä saisin matkustella tai muuttaa jonnekkin lämpimään ja  se olisi jotenkin yhteydessä eläimiin :)




10. Olisi kiva kuulla sinun ja poikaystäväsi tarina, miten tapasitte? Oletteko kihloissa ja haluatko edes koskaan naimisiin?
- Noh en tiedä onko tämä nyt enää kovin ajankohtainen mutta me tapasimme sattumalta puhelimen välityksellä juhannusaattona. Meillä sattui olemaan yhteinen tuttu joka oli yrittänyt soittaa minulle Villemin puhelimesta, olin jo mennyt nukkumaan ja missannut tämän soiton. Seuraavana aamuna otin tähän numeroon yhteyttä ja siellä olikin Villem! :D Lähettelimme viestejä koko päivän ja sovimme myöhemmin että tapaamme samana iltana keskustassa. Sen illan jälkeen näimme toisiamme joka päivä 2kk putkeen kunnes Villem sitten kysyi että haluaisinko olla hänen tyttöystävänsä :) Ja siitä se sitten alkoi.
- Emme ole kihloissa, erosimme yli 2kk sitten.
- Menen naimisiin sitten kun olen löytänyt sen oikean ihmisen vierelleni :)

11. Oletko joskus asunut Seinäjoella? Muistan sinut samasta koulusta! Kuinka kauan asuit siellä, koska ja miksi muutit Helsinkiin?
- Olen asunut juu :) Asuin Seinäjoella 15 vuotta ja muutin Helsinkiin 5 vuotta sitten. Muutin Helsinkiin koska muu perheeni muutti tänne enkä halunnut yksinkään Seinäjoelle jäädä :D
Mutta ihania muistoja on Seinäjoesta <3




12. Mikä on sun suurin haavesi elämässä?
- Löytää se suurin onni ja rakkaus <3 Onni elämässä ja rakkaus sellaisessa ihmisessä kuka todella ymmärtää ja rakastaa minua juuri tällaisena kuin olen :)
- Ja hirveeeeeeen rikas olis myös kiva olla ;D

13. Missä tapasitte Lauran kanssa? Oletteko läheisiä?
- Tavattiin DTM gay baarissa yhteisen tutun Ragnarin kautta :) Sen jälkeen vaihdettiin numeroita ja ollaan oltu kavereita. Laura on mun paras kaveri joten läheisiä ollaan joo <3




14. Miten sun ns. normi päivärytmi menee?
Liikutko paljon tai syötkö vaan jotenkin tosi vähän, oot ihanan hoikka!!
- Menen yleensä vasta iltavuoroon ja sen vuoksi nukun pitkään. Saatan herätä vasta 12-13 aikaan :D Aloitan päivän menemällä suihkuun jonka jälkeen laitan musiikin soimaan. Sitten alan föönata tukkaa ja katson mitä laitan päälle. Tämän jälkeen kello on jo niin paljon että joudun juoksemaan juna-asemalle, tämä tapahtuu joka päivä, ihan oikeasti :D Junamatkani kestää 3 minuuttia ja siinä ajassa teen yleensä pikameikin junassa. Eli hieman meikkivoidetta sudilla, aurinko puuteria pikkuisen ja poskipäihin poskipunaa. Töiden jälkeen taas junalla kotiin tai keskustaan. Jos on energiaa niin suuntaan keskustaan moikkaamaan kavereita :) Jos taas hirveen väsy niin kotiin, pieni kuuma mini suihku, lökärit, telkku ja läppäri. Sitten valvon taas super myöhään jonka seurauksena nukun taas pitkään :D Onneksi välillä on aamuvuoroja joten ehdin saada jotain muutakin aikaiseksi, esim blogia :)
- Työssäni joudun liikkumaan aika paljon, se on sellaista fyysistä työtä aika pitkälti. Ei todellakaan mitään kassan takana seisomista nättinä, kaikkea muuta! Tykkään myös käydä juoksemassa ja pian aloitetaan Garon kans salilla käyminen! Yksi syy voi myös olla äidiltä saamat geenit, sillä ollaan siskojen kanssa aina oltu hoikkia, onko syynä sitten nopea aineenvaihdunta vai mikä :)


15.Mua kiinnostais tietää sun/teidän kissoista jotain perustietoa. Kuinka monta teillä niitä nyt onkaan ja onko ne naaraita vai kolleja vai sekä että? Niin ja minkä ikäsiä ne ovat?
- Minulla on aina ollut yksi kissa. Musta laivakissa nimeltä Napoleon. Napoleon on kolli ja täyttää 24.1 5-vuotta <3 Pepi(Tontsa) on Villemin kissa ja myös kolli. Pepi on 3-vuotias edellisen omistajan mukaan. Adoptoimme Pepin noin puolivuotta sitten ja nyt se jää Villemille :)

16.Vaikutat tosi iloiselta ja elämänhaluiselta ihmiseltä, onko tää mulle tullut kuva totta? :)
- Koen kyllä olevani yltiö positiivinen ja iloinen ihminen, yritän nähdä kaikissa asioissa aina sen positiivisen puolen :) Tietenkin myös minulla on huonoja päiviä ja sellaisia että tekee vaan mieli itkeä ihan ilman mitään syytä ja sitten sitä itkeä pillitetään ihan vaan sen vuoksi että se tuntuu hyvältä ja varsinkin sen jälkeen kun on saanut itkunsa itkettyä :D Elämä on suuri ja kaunis seikkailu ja siitä pitää ottaa kaikki ilo irti ja elää hetkessä! En halua katsoa elämässäni taaksepäin ja katua sellaisia asioita mitkä jäi tekemättä!!

17. Mikä on sun sellainen toimiva perusasu?
- Jaaa.. tuota.. :D Mulla ei taida olla sellaista. Tykkään hirveästi kokeilla kaikkea uutta :) Sitten mulle käy usein sillai että kun löydän jonkun hyvän asun niin mietin että TÄMÄ mun pitää muistaa, niin en takuuvarmasti muista sitä enää :D Pukeudun muutenkin aika fiiils pohjalta. Välillä kuluneet farkut, neule ja conssit tuntuvat parhaalta ja toisinaan mustat tyköistuvat housut/tummat farkut, valkoinen toppi, jakku ja pitkät nahkasaappaat toimivat paremmin.

18. Onko sulla luonnostaan noin vaaleat hiukset?
- On juu, ehkä muutama aste tummempi. Mulla on aina ollut luonnostaan raitaa hiuksissa, eli moniväriset hiukset ollu pienestä saakka. Tällä hetkellä se on pari astetta omaa sävyä vaaleampi ja siinä on pidennykset.

19.Taisit just tuossa yhessä postauksessa mainitakkin että käyt solkussa, mutta kuinka usein käyt? Oon monesti kiinnittänyt huomiota siihen kuinka kaunis kullan hohto sulla usein on iholla :-) Käytätkö jotakin päivettäviä tuotteita keholle?
- Nyt en ole käynyt solkussa pariin kuukauteen ollenkaan. Pidän aina taukoja että ihoni saa levättyä. Mutta silloin kun käyn niin pari kertaa viikossa per kuukausi, sitten pidän taas pari kuukautta taukoa. Itselläni tämä on toiminut hyvin. Minulla rusketuksen sävy on muutenki semmoinen oliivin vihertävä. En siis tule oranssiksi niinkuin useammat :D
- Käytän Doven asteittain itseruskettavaa kosteusvoidetta :)

20.Sitten tulis kysymys josta tavallaan ois kiva jos joskus jaksaisit tehä vaikka ihan videopostauksen(!!!!), nimittäin meikki! :-) Miten teet sun perus arkimeikin ja miten juhlameikin? Lisäiletkö vaan parilla niksillä iltameikkiin jotakin vai mikä hitto sun salaisuus on kun sun meikit on aina niin siististi! :-D
- Voin joskus lähitulevaisuudessa tehdä videopostauksen :)
- Perus arkimeikki on tosi simppeli. Aloitan meikkivoitella (True match) jonka levitän kasvoille meikkivoidesiveltimellä. Aloitan levittämällä alaluomista poskien päältä leukaluuhun saakka. Sitten leuka, nenä ja viimeiseksi otsa. Käytän hyvin vähän meikkivoidetta, olen huomannut että ihan pieni määrä riittää aivan hyvin. Seuraavaksi sudin hieman aurinkopuuteria, poskipäihin, nenään, otsaan ja pikkuisen leukaan. Viimeiseksi poskipunaa ja joskus huuliin jotain punertavaa huulikiiltoa. 
- Iltameikki on aikalailla sama, lisään vain luomiin jotain vähän tummempaa luomiväriä (ruskean mustat sävyt sopivat tosi hyvin sinisiin silmiin) ja joskus mustalla luomivärillä sutaisen alaluomen ja yläluomen reunaan vähän smokey-eye fiilistä. Ja tärkeimpänä kulmat! Niihin käytän tummanruskeaa luomiväriä jonka lisään pienellä siveltimellä. Vahvistan siis oman kulman muotoa ja täytän "tyhjiä koloja" kulmista.. :D
Eipä sen kummempaa, ehkä mun pitää tosissaan tehdä tästä video niin saa paremmin selkoa :D Tää mun selittäminen on niin ykkösluokkaa...

21. Onko sulla nämä ns. "bloggari ripset" eli perus ripsienpidennykset?
- Sanoisin että minulla on nämä perus Gt ripset :D Entinen gina tyttö teki näitä ripsiä ja silloin niihin joskus ihastuin. Mulla vaan kesti ennenkuin sain aikaseksi ottaa ne ja nyt en voi enää elää ilman niitä :D

22. Paljonko painat ja kuinka pitkä oot?
- Painan 48,2kg ja olen 163cm pitkä.

23. Kuinka vanha olet?
- Minulla on synttärit 26.2 ja silloin täytän 26 vuotta!! USKOMATONTA!! :D

24. Minkä ikäisenä muutit pois kotoa?
- Taisin olla 19-vuotias.

25. Oletko koskaan asunut yksin?
- En ole, mulla on aina ollut kämppis :)

26. Sun musiikkimaku tuntuu paikoitellen hyvältä. Nimeä 5 ylikaiken lempparia artistia/bändiä!
- Michael Buble, Scandinavian Music Group, Melody Gardot, Snow Patrol, Yann Tiersen, Edit Piaf, Frank Sinatra & Michael Jackson.


27. Miksi bloggaat/ mikä siinä kiinnostaa?
- Olen aina kirjoittanut runoja, tarinoita ja päiväkirjoja pienestä saakka enkä missään nimessä  halunnut luopua/unohtaa kirjoittamisesta, joten luonnollisesti se sitten jossain vaiheessa vaihtui tähän blogiin ja aivan ihanaa on ollut! :) Blogissa eniten kiinnostaa varmaan se että pääsee purkamaan mieltä ja sydäntä ja saa huoliinsa ja ongelmiinsa muiden ihmisten mielipiteitä ja neuvoja :)

28. Mitä kieliä osaat puhua?
- Puhun sujuvasti suomea, eestiä ja englantia. Ruotsinkielestä ymmärrän paljon mutta en itse osaa muodostaa kovin pitkiä lauseita :D


Toivottavasti vastaukseni olivat tarpeeksi "täyttäviä" ja saitte hyviä vastauksia kysymyksiinne :) Lisää kysymyksiä voi siis jättää kommentti boxiin! Kiitos kaikille rohkeille kysyjille :)
Meikä lähtee nyt juoksemaan lenkkiä ulos! Mukavaa loppuiltaa kaikille ja muutenkin ihanaa viikkoa!
ps: 21:00 tänään tulee Liv kanavalta kuulemma hyvä leffa! ;)


Lenka - Everything At Once



xo :)



12 kommenttia:

  1. Apua, oon aina luullu sua paljon nuoremmaksi, et näytä yhtään 25-vuotiaalta:) ja siis hyvällä sanon:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no et ole ensimmäinen joka luulee minua nuoremmaksi :D Mutta mielummin nuoren näköinen kun vanhan ;)

      Poista
  2. Kivoja vastauksia, jotenkin sellaisia luontevia ja avoimia.:) Voisin vielä kysyä, että mitä tuotteita käytät ihonhoitoon (siis kosteusvoiteet, puhdistustuotteet, kasvonaamiot - mitä ikinä)? Sulla on nimittäin tosi tasainen ja kuulas iho, olisi kiva saada tuotevinkkejä, jos sulla on jotain vakkarisuosikkeja.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Yritän olla teksteissäni aito :)

      Mulla on ehkä maailman huonoin ihonhoito rutiinit.. mulla ei sellaisia oikein nimittäin ole :D
      Pesen meikkini tosi usein pelkällä palasaippualla, välillä Vichy vaahdolla jota saa apteekista ainakin.
      Kosteusrasvana olen käyttänyt Nivea softia, vartaloon ja käsiin. Välillä käytän myös vartaloon Doven summer glow astettain ruskettavaa kosteusrasvaa. Kasvonaamioita en ole oikein koskaan osannut käyttää, voisin kyllä kokeilla :D Ja myös mun iho on välillä ihan hirveässä kunnossa, varsinkin talvella kun se kuivuu näin talvisin :/

      Mutta kannattaa kokeilla niitä Vichyn tuotteita, ja muutenkin apteekin tarjoamia kasvotuotteita :)

      Poista
  3. Ethän voi sanoa että muutit pois kotoa 19-vuotiaana, koska tälläkin hetkellä asut äitisi kanssa. Yleinen käsitys kotoa muutosta on se kun sinne ei enää takaisin muuteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kysymyksen voi tulkita kahdella tapaa. Muutin ensi kerran kotoa kun olin 19. Olisin tietenkin voinut antaa pidemmän vastauksen ja selittää vuosineen päivineen milloin muutin takaisin ja miksi, ja miksi sitten uudestaan muutin takaisin kotiin. Ensimmäisen kerran muutin takaisin koska äitini sairastui vakavasti. Toisen kerran muutin pois kun muutin yhteen toisen poikaystäväni kanssa, ja takaisin kotiin kun meni poikki hänen kanssaan. Ja taas pois kun muutin Villemin kanssa yhteen, ja takaisin kotiin kun meni hänen kanssaan mönkään. Näihinkin eroihin ja päätöksiin liittyy paljon muita yksityiskohtia joita en ole valmis kaikkien kanssa jakamaan. Toivottavasti tämä vastaus kuitenkin tyydytti sinua paremmin.

      Poista
  4. Hei oli kiva lukea noita vastauksia ja samaistua muutamaan juttuun :) Minäkin olen muuttanut 3 vuotiaana Eestistä suomeen ja mulla on ihan samanlainen toi opiskelu tilann ku sulla , samalla tavalla jätin koulun hetkeksi ja nyt ei enää kiinosta jatkaa koska en tiedä mitä oikeasti haluan tehdä! Oot ihanan aito ja tätä sun blogia on kiva seurailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pystyit samaistumaan :) Tulee mukava tunne siitä ettei ole yksin noiden asioiden kanssa!
      Ammatin löytämisessä voi ehkä auttaa se kun mietit mikä on lähinnä sydäntäsi, mikä tekee sinut iloiseksi? Itselläni se on eläimet ja matkustaminen, yritän pyrkiä niitä kohden :) Kiitos ihanasta kommentista :) <3

      Poista
  5. Moi :) mä en kommentoi oikei ikinä ketää mutta nyt on pakko kommentoida!
    Eli siis erosin itse tässä pari vkoa sitten ja se ei ollut mun oma päätös. Mulla on ollut todella vaikeaa koska hän oli oikeasti ihminen jonkalaista en usko että tulee toista (mikä on ihan hyväkin). Vaikka sulla on eri asia, niin ero on silti ain ero. Mä oon ihan hajalla, mut jotenki mä ammennan hirveesti hyvää mieltä tästä blogista.tiiätkö? Ja tosta et uskot tosi vahvasti et sä ansaitset ihmisen joka on se "oikea". Koska mäkin haluaisin uskoa siihen. Ja oon ollu sen ajatuksen kanssa tosi hukassa, koska nään vaan eessä yksinäisen tulevaisuuden. Mut oon iteki vasta 25. En mä tiiä tosi sekavaa avautumista?? en mä saa tätä selkeästi kirjotettua :) halusin vaan sanoo, et jostai mä oon saanu niin paljo sitä asennetta tästä blogista, mitä haluaisin myös itelleni. ihana tyttö!

    mukavaa jatkoa talveen, Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin aivan ihana kommentti! Pelasti mun päivän ihan kokonaan kun tietää että voi auttaa jotain muutakin siellä ruudun takana :) Toiseksi älä yhtään murehdi mistään yksinäisestä tulevaisuudesta! Olet vasta 25 ja sulla on koko elämä vielä edessä. Tuut varmasti vielä kohtaamaan sydänsurua ja rakastumisia. Vaikka tämä entinen poikaystäväsi tuntuu tällä hetkellä olevan se THE ONE, mutta voin takaa että se mies kuka seisoo sun vierellä alttarilla rakastaa sua varmasti enemmän kun tämä sun nykyinen eksäsi. Ethän voi tietää vaikka rakastuisit johonkin ihanaan ranskalaiseen mieheen joka vie sut kanssaan Pariisiin asumaan!!! Elämä on siitä niin mahtavaa että koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu! Tartu nyt niihin pieniin onnen hetkiin ja asioihin mitä on sun ympärillä <3 Ja kun aikaa on tarpeekseni kulunut huomaat taas sydämesi olevan ehjä ja jossain vaiheessa oot taas valmis luovuttamaan sen jollekkin :) Rakkaus on luottamus ja samaan aikaan uhkapeli, koskaan ei tiedä saako sen sydämensä ehjänä vai rikkinäisenä takas... mutta sen riskin me kaikki ihmiset olemme aina valmiit ottamaan koska mitä olisikaan elämää ilman rakkautta..

      Positiivinen asenne elämään ja suu hymyyn, sillä pääsee jo todella pitkälle :)
      Paljon voimia ja haleja sulle Laura <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista