perjantai 30. maaliskuuta 2012

Aussie Blog Awards 2012!

Voi jukra mitkä juhlat! Keskiviikkona siis juhlittiin Helsingin isoroballa suomalaisia bloggareita. Aussie blog awards 2012 gaala, joka pidettiin ensimmäistä kertaa suomessa! Gaala alkoi 18:00 ja loppui noin 23:00 aikoihin. Viiden tunnin sisään mahtui paljon naurua, taputuksia, onnitteluja ja muutenkin hyvää oloa.
Ystäväni Laura tuli kolmanneksi kategoriassa readers choice!! Mahtavaa, onneksi olkoon rakas! <3

Tarjolla oli ihania pikku naposteltavia ja shamppanjaa. Seisoin pöydän vieressä ja herkuttelin onnellisena kun muut seurustelivat keskenään ja vaihtoivat kuulumisia. Tutustuin itsekkin moneen mahtavaan ihmiseen, heti kun pääsin pöydän luota lähtemään :D Kiitos kaikille ihanille tytöille, nähdään vielä varmasti jatkossa!

Kun juhla alkoi tehdä loppuaan keräsimme hyvän porukan kasaan ja päätimme lähteä vielä istumaan hetkeksi We got beef ravintolaan. Narikan kautta ja lahjapussukat kourassa astuimme räntäiseen iltaan, onneksi ravintola oli lähellä. Minusta ei juurikaan siinä vaiheessa enää ollut seuraa koska polveani alkoi särkemään ja makasin lamaantuneena sohvalla..

Soitin poikaystävälleni joka tuli sitten hakemaan minua kaverinsa kanssa. Olisin jo kovasti halunnut lähteä kotiin nukkumaan, mutta miehillä oli muuta mielessä. Heidän oli vielä päästävä käymään Sport Academyssa tervehtimässä muutamaa ystävää. Suostuin suu mutrulla.
Onneksi käyminen jäi lyhyeen, ja pääsimme lähtemään jo puolen tunnin kuluttua. Noh sain ainakin kylmän CocaColan jos ei muuta! :D Ennen kotipihaan kääntymistä kävimme vielä MacDonaldsin kautta, ja Big mac osui ja upposi! Ja vihdoin ja viimein pääsin painamaan pääni tyynyyn.. ZzzzzZzz... <3

Aamulla odotti ikävä yllätys kun polveni oli hieman paisunut ja todella kipeä! En päässyt edes kunnolla kävelemään, jalan taivuttamisesta puhumattakaan :( Soitin heti lääkärille ja varasin ajan. Pelkäsin että polvessa oli nestettä ja siksi halusin heti tarkistaa asian. Lääkärin vastaanotolla selvisi kuitenkin että polvessa olevat nivelet olivat tulehtuneet, ne olivat hanganneet polvessa väärään kohtaan. Kun kerroin että olin kävellyt korkokengillä lääkärin mielipide vahvistui siitä miksi polvi oli tällä tavalla kipeä. Voi olla että olen kuulemma kävellyt hieman polvet koukussa..HUI.. se näyttää niin kammottavalta :D
Oikea lääkäritermi polvelleni on Synovitis/tenosynovitis non specificata.. Jaa-a onkohan toi nyt sitten jotain latinaa!? :D Noh nyt istun sitten täällä sohvalle telkkaria ja leffoja katsellen, ja tietenkin koneella istuen.
Tuleepa ainakin tehtyä pitempiä postauksia. Voi sairasloma mä sanon.



Lopuksi kuvia juhlista!








Tässä saavuttiin juuri juhlaan :)
Huomatkaa kuinka Laura seisoo varpaillaan, söpö!




Tässä näkymä ovensuusta saliin.


Sali ja sen kaunis valaistus, vaikkakin juuri tuon valaituksen takia kaikki minun kuvani menivät pilalle :(
Pitää vielä harjoitella kameran kanssa noita asetuksia sun muuta.




Nam nam.. eipä siihen muuta lisäämään <3



Meikin korjailua..


White Mafia! :D
Vähän inside mut naurattaa niin paljon että pakko mainita..






Tässä me odotellaan Azerin kanssa kun Lauran gategorian voittajia paljastetaan, ja voi onni että taputettiin ja hurrattiin kun Lauran nimi mainittiin!! :)


Ja tässä meidän Pikku myy lavalla halaamassa Kristiina Komulaista.




Sandran kanssa seurustelemassa, ihana tyttö! <3



Illan esiintyjä, Regina :)
Todella kaunis ääni!





Tässä vieraat alkavat tekemään lähtöä, lahjapussukat odottavat pöydällä.


Pussin sisältö;
Shampoo, hoitoaine ja syvähoitava hoitoaine.
Ihan mahtavaa koska multa oli just shampoo ja hoitoaine loppunut :/
Kokeillaas sitten millaisia nämä tuotteet ovat :)


Kiitos Aussie Blog Awards, Trendi ja muut yhteistyössä olleet tahot.
Oli todella hauskat juhlat!
KIITOS <3


(suurimman osan kuvista on ottanut tilaisuuden oma kuvaaja.)


Ja nyt leipomaan ja siivoamaan, illalla tai huomenna uusi postaus tästä päivästä.
Hei hei ja hyvää viikonloppua kaikille!







Anna palaa Frank!



<3







14 kommenttia:

  1. löysin blogisi lauran kautta, vaikuttaa kivalta! :) tuli mieleen, että minkä ikäinen oot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa ikä on salaisuus, sori :-D

      Poista
    2. No ei se nyt mikään huippu salaisuus ole, mutta pidän mielummin jotkut asiat vain itselläni :)

      Poista
  2. Heibba risu !

    Oonki jo kotvan miettiny että koskahan sä aloitat blogin :))

    Tosi kiva toi sun bannerikuva!

    Onpa ollu kivan näköiset juhlat, oli varmaan aika monta kivannäköistä tyttöä sielä :D Ihana toi sun mekko! Ja katoin ensin että Laura ei seiso varpaillaan tossa kuvassa, että sillä vaan on noin korkeat korot :D Mietin että miten tollasilla voi kävellä ku paino on ihan täysin varpailla :D dumbass...

    Toivottavasti treffataan jos vaikka tänä vuonna oiski jo mahkuja ittelläki päästä kumppiksen tavanomaisiin grillipileisiin :DD

    VastaaPoista
  3. Moi Jenna! :) Haha joo no alotin sen jo 2 vuotta sitten mutta en saanu koskaan aikaseks mitään. Nyt sitte se tuntu vähän luontevammalta ja kivaa on ollu :) tykkään kauheesti! Siis joo laura nousi pikkusen varpailleen tossa kuvassa kun se on niin tottunut olemaan lyhyt nii se nousee kuvis vaikka oliski korot jalas :D eli ihan normi korkkarit ne oli. Multakin jäi väliin ne viime vuoden grillipileet, mutta jos tänä vuonna sitten pääsis :))

    VastaaPoista
  4. Kiva blogi sulla :))

    http://diamondsandlollipops.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. onko tolla sandralla blogia :o

    VastaaPoista
  6. Mistä toi sun pitsimekko on :) ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ystäväni Lauran, ja taisi olla Zarasta ostettu :)

      Poista
  7. Awww...lovely lovely. Oli hauskat kemut. Mitä kuuluu sen jälkeen? Kiva nähä et tää sun blogi on lähtenyt todella hyvin rullaa ;)

    xoxo Gozika

    http://gozikasjournal.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl joo hauskat juhlat! :) Kaikenlaista kuuluu, elämää muuttuu ja sellasta :) noista postauksista varmaan saa paremman kuvan ku että alan tähä selittää pitkästi :)

      xo

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista