tiistai 27. maaliskuuta 2012

Relaxation time Before the Big party!

Tämä päivä on mennyt hyvän seuran ja ruuan parissa, kunnon relaamista :) Ja se on kyllä tarpeen koska huomenna alkaa kunnon härdelli kun aloitamme aamupäivällä Lauran kanssa valmistelut illan Aussie Blog Awardseihin. Tarviiko edes kertoa mikä stressi mulla tulee olemaan hiusten, meikin ja mekon kanssa.. Olen kunnon stressi pirjo, myönnän sen. Mutta huomisesta lisää myöhemmin..

Päivällä kävin Lauran kanssa keskustassa etsimässä hänelle mekkoa. Mekko jäi nyt hankkimatta mutta en epäile yhtään etteikö Laura näyttäisi kauniilta ihan missä tahansa vaatteessa :) Käytiin myös liikkeessä nimeltä Espan enkelit. Kannattaa ehdottomasti käydä, aivan lumoava kauppa! Löysin sieltä hienon kristallisen nupin kaapin oveen. Kun kävimme syömässä juteltiin samalla huomisesta. Molemmat oli sitä mieltä että jännittää, vaikka minullahan ei olekkaan mitään kummoista syytä..muuta kuin että paikalla on varmaan satoja ihmisiä..HUI!
Olen todella iloinen ja ylpeä Lauran puolesta, ja että hän kilpailee kahdessa eri kategoriassa!
Aussome and Unique, sekä Readers' Choice.  Go Laura! <3

Illalla käytiin poikaystävän kanssa solariumissa ja kaupassa. Solarium episodista sen verran että, kun olin yksin siellä arkussa ja radiosta alkoi soimaan Justin Bieberin kappale Beibe aloin automaattisesti hoilata sen tahdissa ihan täydestä sydämestäni.. ajattelin ettei kukaan kuule koska radio ja arkun tuuletin pitivät niin lujaa mekkalaa. Olin NIIIN väärässä!! Poikaystäväni kertoi minulle myöhemmin että sisään oli juuri kävellyt yksi poika ja kaksi tyttöä jotka olivat kaikki katsoneet toisiaan nauraen kun seinän takaa kuului "beibe beibe beibe nouuuuu..."  No juu... kaikille sattuu ja tapahtuu, minulle useammin :DKaupasta haettiin salaatti ainekset ja tuoreita kukkia <3


Kuva ei oikein onnistunut koska unohdin laittaa kamerasta macro asetuksen päälle.. :(
Nyt se näyttää ihan tärähtäneeltä ja suttuiselta.. ja ehdin tietenkin jo syömään kaiken ennenkuin vilkaisin tarkemmin kuvaa.. Mutta salaatti oli hyvää vaikka kuva ei ollutkaan.
Tuon ihanan maljakon ostin viime viikolla Tiimarista 9,90€.
Tosi edullinen noin kauniiksi ja isoksi maljakoksi. Sinne voi laittaa myös kynttilän jos haluaa :)
Tässä ostamani kristalli nuppi <3
Espan Enkelit; 9,50€
www.espanenkelit.fi

Ja tässä hieman relax tunnelmaa kynttilöiden kera <3
Rakastan kynttilöitä!! Ne tuo vaan jotenkin niin rentouttavan olon,
onkohan se sitä liekin rauhallista tanssia? :)Ja nyt nukkumaan MARS! Muuten ei jaksa huomenna tehdä yhtään mitään..
Hyvää Yötä kaikille :)Eestiläinen laulaja Mia, ja biisin nimi on Enkeli vierelläni.
<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista