tiistai 22. lokakuuta 2013

Mitä kuuluu?



No ei kovin hyvää.. muhun on iskenyt joku tappaja flunssa..! Mä oon kovin harvoin flunssan kourissa ja sitten kun se vihdoin puree meikäläisenkin vastustuskyvyn läpi, oon niin 0-6 tappiolla.
Nenä vuotaa kuin Niagaran putous ja jatkuva niistäminen on tehnyt nenäalueen ihosta niin kipeän että joudun rasvaamaan sitä jatkuvasti bepanthenilla, ja se on inhottavaa koska inhoan sitä rasvaisuuden tunnetta iholla.. tulee sellainen olo että iho olisi ihan super likainen.








Syöminen ja juominenkaan ei ole ollut mitään piknikkiä sekään, en kertakaikkisesti maista tai haista yhtään mitään!! En ole koskaan aikasemmin kokenut tätä flunssassa joten tän täytyy olla joku super sitkeä tappaja flunssa jostain ulkoavaruudesta! Kumpa tää ei vaan kestäis kovin kauaa, en millään jaksais sairastella tätä enää viikonlopun yli.. :( Eilen jaksoin kuitenkin vielä jopa olla töissä, mutta tänään on fiilis ollut niin huono että olen tuskin jaksanut nostaa jalkaa kävelyasentoon.
Olin kuitenkin jo niin turhautunut sängyssä makamiseen että päätin ottaa tehtäväkseni siivota eteisen kaapit!





Istuin lattialla ja lajittelin kenkiä, pipoja, huiveja ja takkeja. Kesäkamat pakkasin ikea pusseihin ja laatikoihin, ja nostin syksy/talvikamat esille. Tässä lajitteluni lomassa huomasin että olin ostanut kesän aikana ainakin 20 paria kenkiä...ups. Noooooh.. onpahan sitten ainakin kenkiä ensi kesäksi, ja ainahan tarpeettomat parit voi myydä pois. Myymisestä puheenollen ajattelin pitää jossain vaiheessa blogikirppiksen, heti kun olen katsonut siihen sopivat kamat ja jaksanut ottaa niistä kuvat.. ilmoittelen tästä tarkemmin lähitulevaisuudessa. :)




Sain hoitaa Mössikkää perjantaista tähän päivään, ensin mustiksella missä pidettiin pikku pippalot ja sitten täällä meillä ihan kotona :)
Pippaloista lisää myöhemmin!




 Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus lähteä taas käymään Tallinnassa! Ensisijaisesti mennään sinne koska mun pitää käydä värjäyttämässä mun hiukset takaisin blondiksi! Tää pinkki oli ihan kiva tän viikon verran.. mutta mitä enemmän se alkaa haalistua, sitä enemmän näytän joltain lähiöteiniltä.. ja ollaan rehellisiä, im getting too old for it! :D Toinen syy on se että halutaan mennä moikkaamaan meidän ihania kavereita, syömään ja leffaan ja kaikkea muuta mukavaa. Unohtamatta mun suurinta rakkautta SHOPPAILUA! <3 Tällä kertaa lupaan jättää kengät rauhaan ja kohdistaa shoppailu intoni kosmetiikka puolelle, sillä meikkilaukkuni kaipaa kipeästi uutta sisältöä.



Nyt painun peiton alle lepäilemään lisää, laitan vielä leffan pyörimään ja nukahdan toivottavasti siihen, koska muuten tää nukkuminen on ollut aika tuskallisen vaikeaa kun pelkkä hengittäminenkin tuottaa ongelmia, puhumattakaan jatkuvasta yskästä ja aivastelusta.. :( Katotaan millanen olo on huomenna.
Hyvää yötä! xoxo <3



Maria Mena - I Always Liked that

5 kommenttia:

  1. Jooo! Blogikirppis heti pystyyn! :) sulla on niin ihania vaatteita.
    Paranemisia sinne! <3 täälläkin kärsitään tappajaflunssassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Välillä tuntuu että keräilen vaatteita kuin taidetta :D Tällä hetkellä kaapit pursuaa ja tursuaa takeista, kengistä, paidoista ja topeista! Joten blogikirppis on kyllä tulossa! :) Joo eiköhän tästä pian selvitä, kiitos <3

      Poista
    2. Ja paranemisia myös sinne! :)

      Poista
  2. Mäkin niin inhoon sitä tunnetta ku flunssassa joutuu laittaa nenän alle bepanthenia :D pikaista paranemista ja blogikirppistä odotellen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin inhottavaa! :/ Kiitos mä yritän :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista