tiistai 24. syyskuuta 2013

Blockfest 2013!

Kesän loppua juhlittiin hienosti Tampereen block festareilla. Yöt vietettiin mukavasti Cumulus hotellissa jossa oli aivan mahtava palvelu ja henkilökunta! Ekana yönä mulla oli ihan mielettömän kuuma enkä saanut millään ikkunaa auki, soitin respaan ja sieltä tuli nuori nainen auttamaan joka sitten sai kun saikin sen himskatin ikkunan auki jeee! :)

Mulla festari päivät alkoivat molempina päivinä vasta illalla 8 aikaan koska en ole hirveästi festari tyyppiä, joten lähdin vasta silloin hotellilta. Vaikka nautinkin live musiikista en hirveästi pidä suuren massan keskellä liikkumisesta, mua alkaa ahdistamaan ihan tajuttoman paljon ja vatsa menee ihan solmuun jännityksestä. Onneksi meillä oli vip-passit joilla pääsi artisti puolelle hengailemaan, siellä oli mukavat isot sohvat ja baari, keikatkin näki istualtaan mukavasti drinkkiä siemaillen ;)

Vikana iltana mä jatkoin vielä muutamien tuttujen kanssa viralliseen jatkopaikkaan jossa oli varmaan maailman pienin vip puoli ja tietenkin jämähdin kuitenkin sinne koko illaksi. Paikka oli täynnä artisteja ja kauniita missejä, tuli vähän kuulumaton olo :D Lähdin kuitenkin aika suht aikaisin takaisin hotellille koska mun puhelimesta loppui akku ja olin huolissaan siitä että Villem on huolissaan musta :D
Kun tulin meidän huoneeseen ei siellä kuitenkaan ollut ketään, pelkkä hodari sängyllä. Yritin syödä sitä mutta se oli liian kylmää joten jätin sen rauhaan ja laitoin netflixin pyörimään ja nukahdin siihen.

Seuraavana aamuna oli kaikilla aika rapsakka olo. Pakotin itseni väkisin ylös ja pakkasin nopeasti kamat koska halusin äkkiä kotiin. Vasta junassa olo alkoi helpottua, kun ajatus oman kodin ihanuudesta, lämpimästä suihkusta ja pehmoisesta sängystä oli jo paljon lähempänä <3

Kaiken kaikkiaan meillä oli aivan upean ihana reissu jonka tulen varmasti muistamaan aina!
Iso kiitos tytöille matkaseurasta ja vielä erityis kiitos Joni Siintovaaralle joka järjesti tämän koko ihanan viikonlopun Lauralle ja hänen ystävilleen :)





































Öinen Tampere.. <3





Kuvat ovat aika sekavassa järjestyksessä ja mukana on myös vähän "rumiakin" kuvia koska aina ei voi olla sivistyneesti ;D ...if you know what i mean... mutta tunnelma niistä välittyy hyvin! :)

Vaikka en hirveästi festareista tykkääkkään olivat blockfestarit enemmän omaan makuuni ja ehkäpä ensi vuonna mennään sinne uudestaan! ;)


Kiitos Tampere ja Blockfest 2013! <3




EMF - ( You'r) Unbelievable

6 kommenttia:

  1. En tiiä satunko aina siihen aikaan, mutta aina kun käyn Ginassa, niin oot peilin edessä korjailmessa tai lisäämässä meikkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen mulla jäi ripsiin kiinni semmonen karva niistä villahuiveista ja sitä koukin pois peilin edessä, mutta kyllä sitä välillä tulee vähän peilailtua huvikseenkin ;D Naisten etuoikeus! ;)

      Poista
  2. Tiiän, että varmaan ottaa päähän tälläiset kommentit, mutta postaa uutta jo! :D :P Sun juttuja on kiva lukea ja oon nyt käynyt täällä varmaan tsiljoona kertaa jo kattomassa onko tullut uutta postausta :D haha. alkaa tuntumaan, että oon kauhee kyyläri tai joku pakkomielteinen.... :D joo en siis oo mikää hämäräheikki.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Ois tosi kiva lukee sun postauksii useemminkin ;)

    VastaaPoista
  4. mä taas olen nähnyt sut useaasti mies seurassa kassalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Villem joka tulee mua usein vastaan kun pääsen töistä tai tuo lounasta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista