torstai 13. joulukuuta 2012

My Christmas LIST !

Jokos tiedätte mitä pyydätte pukilta? Mulla ei oikeastaan ole mitään sellaista mitä välttämättä tarvisin joten keksin listan kivoja hömppä juttuja! <3




1. Uusi hajuvesi <3 Vaihdan tuoksuja kuin sukkia, joten ensi vuoden tuoksu voisi olla joku hieman kypsempi, elikkä ei mitään ällöttäviä karkki/hedelmä tuoksuja, mutta kuitenkin sellainen joka sopisi minun luonteeseeni.

2. PS3! Rakastan videopelejä ja mikä sen mukavempaa kuin istua peiton alla hyvän pelin parissa kun pihalla tuiskuaa :D Siinä on myös Netflix toiminto joka helpottaisi näiden leffojen katselua. Tässä minun MacBook Air:ssa on vain 11 tuuman näyttö.. mööö.. -.-

3. Uudet lakanat ja tyynyt <3

4. Pieni söpö nojatuoli <3

5. Lahjakortti Zara:an :)

6. !!KORURASIA!! Semmoinen iso mihin mahtuu kaikki mun käsikorut, sormukset ja kaulakorut.. niitä on paljon.. trust me Santa..

7. Pieniä koristetavaroita.. hihi :D<3 Tykkään kamalasti pienistä ja mieluiten kiiltävistä salaperäisistä tavaroista. Eräs joulu sain siskoltani Garolta semmoisen pienen kanin joka on päällystetty timantein, sen saa auki ja sinne voi laittaa vaikka korvikset tai sormuksen. Se on lempitavarani <3 Myös itse ostamani snowglobe on yksi lemppareistani =)

8. Chanel huulipuna/huulikiille <3

9. Joku hyvä itseruskettava rasva vartalolle ja kasvoille

10. ISO hyväntuoksuinen tuoksukynttilä!


Siinä tuli mun mieluisimmat lahjatoiveet, toivottavasti edes osa eksyy kuusen alle ;)
Mitäs kivaa te olette toivoneet? :)



Michael Buble - Santa Baby
ihana biisi! :D <3


Ihanaa vkloppua kaikille!
xo <3






2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista