sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Last week

Terppa! Vkloppu meni sairastellessa, eli vatsaflunssan kourissa. Perjantaina tosin ehdin käydä laittamassa ripset kuntoon ja sen jälkeen menin viettämään aikaa Lauran kanssa. Eipä ehditty kauan istuskella kun tuli yllättäen ihan sika huono olo. Kuume nousi ja alko viluttaa ihan sikana :( Katottiin sitten vähän leffaa ja sen jälkeen kömmittiin peiton alle nukkumaan. Aamulla Laura oli niin kiva että kävi ostamassa mulle jaffaa kipeän masun takia. Sitten vaan pötkötelttin ja hengailtiin sohvalla katsellen Salkkareiden uusintoja (Lauran lemppari sarja! :D)

Päivällä lähdin köpöttelemään kohti Töölön Mehiläistä. Ratikassa olisin voinut ja halunnut nukahtaa mutta se oli täysin mahdotonta kun kaksi lasta heitteli toisilleen palloa edestakas samalla meluten kovaan ääneen.. meinasin melkein kääntyä ja pyytää heitä jatkamaan tuota leikkiä ulkona mutta olin ihan liian koomaisen oloinen liikuttamaan edes päätä. Tohtorin jälkeen raahauduin bussiin joka kuljetti minut mammalle. Siinä koomasin jonkun aikaa kunnes Tom tuli hakemaan mua ja mentiin Mustikselle.
Iskä oli leiponut omenapiirakkaa joka oli muuten ehkä parasta mitä oon koskaan syöny. Masu täynnä otin viltin ja hyvän asennon takan edessä ja nukahdin siihen. Aamulla hengailtiin koko porukka ulkona terassilla vilttien alla ja otettiin rennosti. Iltapäivällä lähdettiin sitten kotia ja oli ihana päästä halailemaan Napsua <3 Tuossa se nyt nukkuu mun vieressä sohvalla jalat pystyssä. Maailman ihanin otus!















                                           Kummipojan huonetta missä nukuin, yläpunkassa! :D
                                                             Tuli ihan lapsuus mieleen... <3




EKA LEIMA!















Kyllä se perhe on se paras lääke kaikkeen <3


Vielä muutama irttis ja iltasaduksi Elle:ä ja sitten nukkumaan.. Zzz :)
Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!



The Supermen Lovers - Starlight
PS:
Tätä biisiä mä popitin junnuna ihan sikana! Joulupäivä jammailut siskojen kanssa, tehtiin tähän myös hieno tanssi!  Rakkautta ensi kuulemalta! Plus että tää musavideo on ihan huippu vaikka loppu onkin hieman surullinen..  ;(
KATSOKAA JA KUUNNELKAA! :)

4 kommenttia:

  1. Onpa kivoja noi terassikuvat :) Oispa tommoseen perheen keskeiseen lököilyyn enemmän aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siis toi terassi on ihan paras ja ihanan iso. Hieman keskeneräinen kylläkin vielä, mutta ei se haittaa :)
      Yritän käydä mustiksella ainakin kerran kuussa katsomassa vanhinta siskoani ja hänen perhettään, äitiäni ja toista siskoani näen useasti viikossa koska ollaan vaan niin perheläheisiä ihmisiä :D <3 Hengaillaan paljon mutsin luona ja se tekee meille räiskäleitä :) <3

      Poista
  2. Voi herranjestas kuinka suloinen mammuttimarkkinat-tatska <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista