tiistai 21. elokuuta 2012

From Laura with Love

Joku aika sitten pidin ystävilleni pienen Espanjalaishenkisen illan meillä. Tein espanjalaistyylistä ruokaa ja soitin kunnon salsa musiikkia. Harmikseni kaikki nuo ihanat kuvat on kamerallani ja kamerasta on akku loppu ja laturi jossain kuusessa.. Huoh. No asiasta toiseen, tona iltana Laura tuli vähän etuajassa kun muut ja toi mulle pienen ihanan lahjan! Olin niin liikuttunut että purskahdin kyyneliin.. :'D
Kun kysyin miksi saan lahjan Laura vastasi siihen että; "no ihan vaan siksi että olet ystäväni <3"






Elikkäs pussukassa oli Chanelin poskipuna ja samaan sävyyn sopiva rannekoru <3
Kiitos Laura vielä kerran! :) <3





Tänään olin vapaalla ja sain hoidettua taas muutamia asioita rästistä. Sen jälkeen lähdin äitini luokse joka oli luvannut tehdä mulle maailman parasta makkarakeittoa, ja olihan se MAAILMAN PARASTA!
Garo ja Tom sekä Simba tuli myös syömään ja viettämään perheaikaa <3
Katseltiin vanhoja lapsuuskuvia ja yhtä uutta sarjaa Smash josta tuli tänään avausjakso.
Huomenna kysyinen sarja jatkuu AVA kanavalla 21:00 alkaen, ensimmäisen tunnin aikana näytetään uudestaan avausjakso ja sen jälkeen seuraava osa. Vaikutti kyllä niin hyvältä sarjalta että taidan jäädä seuraamaan :)




Ostin joku aika sitten Stockan herkusta paketin Betty Crocker valmismokkapaloja.
Ajattelin tällä viikolla kokeilla.. kerron sitten oliko hyvää.




Mun lempparia, veriappelsiinia <3




Jouluksi Lappiin, mitä mieltä ootte? :)
En oo koskaan ollut joten olis jo aika!



Mun kaveri Big Teddy joka asuu täällä äitillä.
Ihanaa että on tollanen vara Villem siellä odottamas, vaikka Teddy onkin paljon pehmosempi vaikkakin yhtä KARVAINEN!! no ei nyt sentään... ;D


Huomenna taas iltavuoro 16:30-21:30...
 Onneksi koko vkloppu vapaa JEEE ! Mitäköhän kivaa sitä keksis...
Ehdotuksia otetaan vastaan!

Hyvää keskiviikkoa kaikille!
:)



Nicki Minaj - Marilyn Monroe
<3

4 kommenttia:

  1. Ihana Laura! <3 itsekin ihan liikutuin. Itseäni harmittaa kun omat ystäväni (tätä nykyä kaverini) ovat aikaansaamattomia pitämään yhteyttä. Ei ole toisen tehtävä ylläpitää kaverisuhdetta. onneksi muutama läheistä ystävää silti löytyy, joihin voi aina luottaa ja tietää että sovittu tapaaminen pitää. Pidä Laurasta kiinni :')

    aiheesta poiketen mieleeni juolahti kysymys koskien työpaikkaasi. Oliko sinne mielestäsi hankala päästä? Veitkö hakemuksen suoraan liikkeeseen? Onko ruotsi must?

    kiitos ja peace <3

    VastaaPoista
  2. Laura on kyllä aivan ihana tyyppi <3 Elämä on välillä sellaista että se kantaa meitä erilleen ja kun kasvetaan aikuisiksi huomataan erilaiset kiinnostusten kohteet jotka myös saattavat tehdä sen ettei enää kiinnosta niin tiiviisti pitää yhteyttä.. :/ Mutta ne ystävät jotka tapaa jo kun on aikuinen taitaa jäädä meidän elämään pitkiksi ajoiksi. Itse olen ainakin sen huomannut :) Minun paras ystäväni on siskoni jonka kanssa en nuorempana tullut yhtään toimeen :D
    Ja nyt vietämme suurimmanosan ajasta yhdessä kahdestaan tai yhteisten ystävien kanssa :)

    Itse pääsin Ginaan siskoni avulla, hän suositteli minua jolloin oli helpompi päästä haastatteluun :)
    Parhaimman vaikutuksen saa kun tulee itse paikalle kysymään ja tuomaan hakemuksen. Mailin kautta se hukkuu satojen hakemuksien joukkoon mistä sen on vaikea osua silmään. Mitä tahansa työtä hakiessa on mielestäni aina parasta itse käydä paikan päällä tuomassa hakemus ja antamassa se ensimmäinen vaikutelma joka jää helpommin mieleen kun se sähköposti.

    peace :)

    VastaaPoista
  3. Tiedäthän ettei tuo ole aito Chanel?

    VastaaPoista
  4. Epäilin itsekkin samaa kun rasia näyttää hieman erilaiselta kuin yleensä, mutta eipä se minua haittaa :) Mahtava poskipuna jokatapauksessa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista