keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Edelleen lomalla..

Mulle kävi eilen hieman nolompi juttu...... Lähdin siis eilen ihan normaalisti kello 14:30 töihin. Olin vielä puolituntia myöhässä koska vr on kingi.. anyway.. Töihin päästässäni olin aivan hajalla myöhästymisestäni ja pelotti mitä uusi myymäläpäällikkö sanoo. Mp tuli minua vastaan ja sanoi vakavasti : "Kuule Krisu... sulla on vielä viikko lomaa!!" Ja alkoi nauraa.. Hän oli yrittänyt soittaa mulle pariin kertaan mutta puhelimeeni ei saatu yhteyttä. (ihan romu! ostan uuden iphonen kun se syksyllä tulee<3)
Olin siis mennyt viikkoa aikaisemmin töihin.. miten tällee voi käydä!? Vain mulle se on ihan varmaa!
Mutta oli kyllä aika ihanaa kuulla että saa olla vielä viikon lomalla! <3 Ja löysin samalla reissulla ihanan limenkeltavihreän neuleen :)

Maanantai oli todella väsynyt päivä joten en saanut mitään aikaiseksi.. makasin äitin sohvalla koko päivän. Eilen haettiin Lauran luota Raksun pikku Lumi kisu meille hoitoon <3 Laura hoiti Lumia sen aikaa kun Pablo ja Puppe oli sen äitin luona. Nytkun mamma Heija lähti ulkomaille pojat tuli takaisin kotiin ja pikku Lumi tuli meille <3 Mun kisu pojat on tullu tosi hyvin toimeen pikku tytön kanssa. Pojat hoksas heti että kyseessä on pentu kissa ja antoivat sille heti tilaa meidän kodista. Eilen illalla ne jo leikki yhdessä ja matot oli rullalla :D Ihanasti Lumi heittäytyi Pepin eteen vatsalleen ja yritti leikkiä Pepin viiksilä :D

Tänään lähdetään Lumin kanssa Mustikselle toteuttamaan mun pyörä projektia!! Alku kesästä ostin vanhan Jopon joka on nyt hiomista ja uutta maalia vaille. Ja nytkun isä on Mustiksella on hyvä käyttää tilaisuus hyväksi ja mennä isin kanssa yhdessä laittamaan Jopo kuntoon! Kisuista ja Joposta tulossa erikseen omat postaukset mutta nyt ensin vähän lisää Eestin reissusta!
                                                      Tallinan kasvitieteellinen puutarha
Teletorni, eli vanha tv-torni missä tehtiin lähetyksiä yms.

pikkasen kyl huippas tuolla.. :D
(Tornin korkeus on 314 metriä, ja näköalatasanne on 175 metrin korkeudessa. Tornissa on myös ravintola.) Ennen lähtöä käytiin vielä nauttimassa ravintola/kahvilassa pientä välipalaa.
Itse otin persikan makuista juustokakkua ja Vili otti kana wrapin.


Siitä mentiin sitten käymään vielä merenrannalla, tällä kertaa eri rannassa kuin yleensä :)


Aivan älyttömän jännä kokemus oli keinua lujaa merellepäin, tuntui jotenkin tosi vapaalta ja kevyeltä :)


Öistä Tallinnaa Villemin äitin ikkunasta :)
Huomaa Viru keskuksen katolla oleva katto Kino!
Kokemuksen arvoinen, suosittelen lämpimästi!


And that's about it, until the next time Tallinna!

Nyt suihkuun ja sitten pyörä takapenkille ja Mustikselle, 
Moikka ja hyvää viikkoa kaikille!
<3
Erik Grönwall - Higher

8 kommenttia:

 1. sulla on maailman ihanin tyyli !!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  oon menossa pe-la tallinnaa ja meinasin kysyä sulta näitä parhaita baareja/yökerhoja :) siellä ollessa on tullut privessa käytyä ja sen terassilla mutta tietäisitkö jotakin muuta kun sielläpäin oot ilmeisesti aina välillä :)
  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käyn usein paikassa Clazz, se sijaitsee vanhassa kaupungissa. Siellä tarjoillaan ruokaa 01:00 asti ja siellä on myös hyvät drinksut ja live jazz musiikki :) Mutta jos haluat lähteä klubittamaan kannattaa varmaan ottaa reitiksi ensin Nimetta clubi, Atlantis ja viimeiseksi apollo clubi. Kaikki muut löytyy vanhasta kaupungista paitsi apollo joka on stockmannin lähellä. Viru keskuksesta löytyy sitten vielä sedula nimeltä CatHouse. Vanhasta kaupungista löytyy vielä yllinkyllin hyviä pikku kuppiloita jossa kannattaa käydä vaikka edes yhdellä, tehkää vaikka kunnon kierros! :) Toivottavasti joku noista paikoista nappaa ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista