sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hei me oltiin Eestissä!

Voi etttä! Myrsky ja mylväys.. Enpä oo ehtinyt taaskaan bloggaamaan viikkoon. Mulla on ollu ihan hirmuisen kiire töissä. Nyt vasta kun on vapaapäivä pääsen istumaan alas ajan kanssa ja tekemään vihdoinkin tuon Tallinna postauksen :)

Meillä oli aivan älyttömän kiva reissu!! Oli paljon ihania hetkiä ja makoisia ruokia :P (mistä minä tykkään eniten:D) Reissun päällimmäinen syyhän oli mennä Michael Bublen keikalle <3 Mutta matkaan mahtui myös paljon muutakin :)

Keikka oli aivan uskomattoman hyvä!! En ole koskaan nauttinut musiikista noin paljon kun tuolloin. Lauloin ihan täysiä mukana, itkin, huusin, nauroin ja hurrasin. Koko kroppani eli musiikin mukana. Olen kuunnellut Michael Bublea nyt 10 vuotta ja vihdoin ja viimein pääsin hänen live konserttiinsa! Meillä oli myös hyvät paikat. Vaikka istuttiin melko korkella nähtiin todella hyvin lavalle ja näin Michaelin ilmeet ja hymyt hyvin suurilta näytöiltä. Konsertti pidettiin Saku suurhallissa ja se ei ole kovin iso verrattuna esim Hartwall areenaan. Mutta hyvä näin, koska muuten en olisi nähnyt miehestä mitään! :D Saku halli oli juuri sopiva tällaisille konserteille. Tilaisuus oli hyvin järjestetty, koko konsertin ajan sai ostettua virvokkeita useista myyntipisteistä. Tarjolla oli olutta, puna- ja valkoviiniä, siideriä, ja jotain kirkkaita. Kaikenlaista pientä purtavaa löytyi myös, nam ;P

Konsertti kesti yli 2 tuntia. Lämppärinä oli New Yorkista kotoisin oleva yhtye Naturally 7
Aivan mahtava yhtye tuokin! Tekevät kaikki soittimen äänet omilla suillaan, ihan älyttömän kuuloista! Kannattaa kuunnella netistä, suosittelen. Ilta tietenkin huipentui kun Michael astui lavalle.. voi sitä onnen hetkeä! Jalat meni ihan löysiksi ja tuntui kuin olisin leijunut jossain omituisessa unimaailmassa :D
Biisien välillä hän heitti hauskaa läppää ja jutteli yleisölle. Keikan loppuvaiheessa hän käveli yleisön halki pienelle lavalle joka oli aika lähellä meitä. Juoksimme portaat alas ja ängin itseni ihan lavan viereen turvamiesten viereen. Michael oli kirjaimellisesti metrin päässä minusta!! Olin ennen konserttia tehnyt käsikorun helmistä ja muista riipuksista, ja ajattelin että annan sen hänelle. Mutta en koskaan oikeasti ajatellut että saisin tehdä sen! NOH minä sitten hihkuin siinä lavan vieressä että : MICHAEL, MICHAEL I WANT TO GIVE YOU THIS, MICHAEL...MICHAEL!!! Ja sitten yhtäkkiä hän katsoi minuun ja ojensi kätensä.... sain annettua korun hänelle kädestä käteen. Sitten hän laittoi sen ranteeseensa ja heilutti sitä koko yleisölle! Meinasin pyörtyä, oikeasti. Sitten hän alkoi laulamaan biisiä Home.... katsoi minuun varmaan 20 sekunnin ajan ja iski sitten silmää ja nosti katseensa takaisin muuhun yleisöön. Itkin niin lujaa että kyyneleet sokaisivat silmäni, olin onnellinen <3 Keikan jälkeen lähdimme vielä vanhaan kaupunkiin istumaan iltaa. Löysimme kivan paikan ja siirryimme ulos terassille varjojen alle istumaan. Lämpölamppujen ja vilttien alla tunnelma oli ihana. Ilmassa tuoksui jo kesäyö eikä ollut edes kovin kylmä.
Sieltä siirryimme vielä muutamalle klubille jonka jälkeen pääsimme vihdoin ja viimein nukkumaan, aamulla kello 05:00.. :D

Muina päivinä tutkimme Tallinnaa. Kiertelimme keskustassa ja vanhassa kaupungissa. Kävelimme rannalla ja ihailimme kauniita rakennuksia ja paikkoja. Kaiken kaikkiaan siis aivan loistava reissu alusta loppuun saakka :) Onneksi pääsemme taas pian uudestaan! JEE <3






DAY 1





Käytiin ekana päivänä pikaisesti syömässä More kahvila/ravintolassa. Sen jälkeen mentiin Stockkan huilluille päiville :D Villem löysi uudet farkut ja paidan, ja minä puolestaan irtoripsiä hyvään hintaan ;D



DAY 2

Seuraavana aamuna nukuttiin pitkään, minä pisimpään.. aah ihanaa. Rakastan nukkumista <3



Maisema Vilin äitin vierashuoneen ikkunasta. Meidän makuuhuone kun ollaan kylässä :)
Tuona päivänä käytiin päivällä keskustassa. Ostin askartelukaupasta erilaisia helmiä ja muita ihania riiputtimia :) Ennen keikkaa tein niistä sitten sen kuuluisan käsikorun! Kuvia en omalla kameralla keikasta saanut koska ajattelin siellä olevan kamerakielto ja jätin sen asunnolle. Mukaan otettiin Vilin äitin pieni digikamera, ja kuvat ja videot siitä on tietenkin hänen koneellaan. Ehkä saan ne joskus hommattua omalle koneelle, jos muistan :D En kuljettanut kameraa mukana muutenkaan koko päivänä, enkä tajunnut sitten ottaa edes siitä korusta kuvaa!
No ehkä ihan hyvä etten ottanu jatkuvasti niitä kuvia, olis muuten tämä postaus ihan tukossa, niinkuin se nytkin kyllä on... :D Hirveä määrä näitä kuvia!



DAY 3

Piritan ranta :)









Queen of the world! :D









Villem and Kristine were sitting in tree K-I-S-S-I-N-G !
Tiedättekö ton jenkkiläisen lallatus lorun? :D




ihana SunnyDay <3 Oli varmaan +14 astetta lämpöö, mut toi merituuli vähän verotti nii joutu silti pitää takkia visusti kiinni.






Kesän merkki!


HAhahhaha :D:D Naurettiin niin paljon näille tyypeille! Toi jätkä ehti just kääntyy ku otin kuvan.. :D





Poseidon ja minä :D


Toi tunneli on varmaan kesällä aika vaikuttavan näköinen kun on täynnä köynnöksiä ja kukkia <3



Kukkuu.... :D


Ensimmäinen tissikosketus... meni jännäks :D








Vilin äitin talon edessä asui muutama kulkukissa, onneksi eräs kahvilan omistaja syöttää niitä :)



Vanhan kaupungin aukiolta






Kaunista vanhaa arkkitehtuuria. Ihania katuja!



Liike missä myytiin kaikkea käsityötä



Yksi monista erikoisista ja makeista kahviloista :)





Niin ihana <3


Kukkatori, aivan käsittämättömän kauniita ja edullisia kimppuja. Löytyy ennen vanhan kaupungin porttia.





Rentoilua illalla kasvonaamion kera :D



DAY 4.
LAST DAY :(




Paras aamiaispaikka! Cafe Aura <3





Joka tytön unelma tuoli :D
Lelukauppa, Kaubamaja ostarissa. Ihana prinsessaosasto <3




Ja pikku pojille oli erikseen sitten tämmöinen makee auto!
Mä lähenki tästä ajelulle, tere!









Toinen lempi kahviloistamme 





Mmm njam <3







Ruokalepo :D


Cafe Kehrwieder :)






Bublen keikka iltana löydettiin tämmöinen under ground clubi nimeltä Partei.
Niinku näkee että se oli ihan ihmeellisessä paikassa :D Siellä ei ollut ainuttakaan suomalaista eikä muunkaan maalaisia, pelkästään eestiläisiä! Aivan mahtavaa! Ja ihan älyttömän hyvä meininki. Kun menimme ovesta sisään kävelimme muutamat portaat alaspäin maan alle ja kun pääsimme perille oli vastassa heti tanssilattia ja tanssivat ihmiset! Dj soitti levyjä ja tunnelma oli ihan katossa! Juomatkin maksoivat 3e kappale, not bad!



Tässä me oltiin matkalla takaisin kotiin. Päästiin matkustamaan Linda Linen VIP tilassa ja tilaamaan ruokalistalta vielä viimeiset herkut ennen Helsinkiin saapumista. Oli mukavaa köllötellä sohvalla ja katsella Eestin tv:tä. :)











Aivan ihana reissu, toivottavasti päästään ensi kuussa taas uudestaan, aikataulusta riippuen.
Kesällä kumminkin 2 viikoksi Eestin lande maisemiin!! :) Can't wait!

Thats all for now
ELI
Hyvää yötä kaikille :)




Will Smith - Miami
Ihan paras biisi! Tulee ihan kesä fiilis ja lapsuus mieleen :D <3



<3

14 kommenttia:

  1. Voisitko opettaa tuolle herrasmiehellesi vähän käytöstapoja, ETTÄ HATTU PÄÄSSÄ EI SYÖDÄ TAI OLLA MUUTENKAAN SISÄTILOISSA! kamalan näköistä, ja on näkyny sama homma moneen otteeseen täällä! arggh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vaan kuinka monesti olen repimässä tuota lippistä pois, mutta kun herralle on niin noloa jos tukka on siellä alla huonosti :D Kyllä se sen ottaa ravintoloissa pois, mutta jos on vähänkin rennompi ilmapiiri niin lakki pysyy päässä. Se on sellainen ikuinen pipo juntti :D

      Poista
  2. Tää on ihana tää sun blogi! :) Oot ihanan olonen persoona, ja kirjotat todella hauskasti! :D Ihania kuvia tuolta Tallinnasta, ja varsinkin ihania noi leivokset, oijoi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Henna! :)) <3 Leivokset ja keitot on eestissä bravuuri, sieltä saa mitä ihanempia herkkuja! Jos joskus menet Tallinnaan niin kannattaa kokeilla kumpaakin :)

      Poista
  3. :) Itseasiassa oonkin ens perjantaina menossa, et täytyy tosiaa koklaa! :) En malta nyt odottaa! :D

    VastaaPoista
  4. Varmaan ihan mahtava tunne kun oma idoli kiinnittää huomiota juuri sinuun monista muista sadoista!:) kotonaan se kattelee sitä korua ja muistaa just sut!!!!
    Ihana blogi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli aivan uskomaton tunne!! Muistan tuon illan AINA! <3 Kiitos :)

      Poista
  5. Minkä ikänen sä oot? :)

    VastaaPoista
  6. Siis kuvat on just ihania! On aivan turhaa ja tylsää kun joku kirjottaa tosi pitkän tekstin siitä kun on ollut jossain mutta laittaa kaks kuvaa..
    Sun kuvien mukana pääs mukaan sun reissuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja hyvä että kuva tulva on plussaa :D ressasin vähän että onko nyt liikaa yhessä postauksessa, enkä jaksanut tehdä sitä osissakaan :D Mutta kiitos kivasta kommentista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista