sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Happy Birthday Mikael!!

Huh huh olipas siinä taas vklopua kerrakseen! Aika toiminnan täyteinen :)
Perjantaina käytiin Tori kahvilassa lounaalla Villemin ja Briken kanssa. Tilattiin kaikki sama annos, salaattia missä oli grillattua silakkaa. Ei ollu ihan mun juttu.. :D Mutta ihan jees kuitenki, seuraavalla kerralla tilaan jotain muuta. Kun toi Tori on meidän lemppari paikka, käytiin siellä ekoilla treffeillä :)
Siellä on vaan lista uusiutunu enkä oo päässy maistelemaan niitä uusia ruokia vielä.
Illalla kävin terassilla muutaman kaverin kanssa ja samalla tutustuin 2 hienoon ihmiseen! Tyttö oli espanjasta ja poika ruotsista, ja molemmat asuvat tällä hetkellä Tampereella opiskelemassa.
Toivottavasti vielä kohdataan! :) Terassin jälkeen menin elokuviin Villemin, Sampsan ja Miljan kanssa.
Käytiin katsomassa Johnny Deppin uusin elokuva; Dark Shadows. Oli kyllä tosi hauska ja omituisella tavalla hyvä elokuva :) Leffasta lähdettiin sitten suoraan kotiin ja nukkumaan.. ZzzzZZzz...

Lauantaina pääsin 18:00 töistä ja siitä suoraan kotiin valmistautumaan iltaa varten. Meillä oli kutsuvieras vip liput Circuksen IBIZA bileisiin. Viihdyin siellä ehkä 2 tuntia ja sen jälkeen pää ei enää kestänyt ja vaihdoin paikkaa Le Bonkiin, onneksi! Koska siellä oli aivan älyttömän kivaa :)
Meillä oli hyvä porukka kasassa, siskoni Garo, Tom ja Mari. Eipä oo hetkeen ollu noin kivaa kun eilen :)
Aamulla muistin että olin nähtävästi saanut kutsun ensiviikolla pidettäviin Le Bonkin kattoterassi virallisiin avajaisiin! (kutsun sain kattoterassin baarimestarilta). Tilaisuus alkaa 19:00 ja loppuu 21:00 jolloin paikka aukeaa myös muille juhlioille. Sain jo eilen nauttia paikan kattoterassista ja se oli mielestäni aivan huikea! Mahtavasti toteutettu! Tarpeeksi iso ja kuitenki niin kotoisan oloinen. Lämpölamput olivat isot ja niitä oli paljon joten terassilla istujien ei tullut missään vaiheessa kylmä. Katolla oli myös oma baaritiski, kuten kaikissa muissakin kerroksissa, joita on yhteensä 3.  Aivan ihana paikka jonne eksyn tämän kesän aikana varmasti monta kertaa! ;)

Tänään sunnuntaina oli sitten rakkaan kummipoikani 6 vuotis syntymäpäivä :) Hän oli pukeutunut inkkariksi ja oli kyllä maailman suloisin pieni intiaani poika! <3 Päivä oli täynnä aurinkoa, leikkejä ja hyvää ruokaa. Juhlat pidettiin suurella kotipihan terassilla ja puutarhassa. Oli aivan mahtavaa nauttia niin kauniista ja lämpimästä päivästä perheen parissa. Lämpö taisi olla noin +17 astetta tai ehkä jopa hiukan enemmän, siltä se ainakin tuntui :D Tuollaisia päiviä saisi olla enemmän <3 Onneksi keskiviikkona on vapaata jolloin olen menossa hakemaan lapsia koulusta Angelikan kanssa ja siitä heille yökylään, jeee! <3:)
Toivottavasti silloin on yhtä kaunis sää.. ^^




6-vuotias pikku inkkari! <3




Vanessa <3



Alku naposteltavat




HAU! Tervetuloa pöytään!




Tässä siis jo melkein syöty kinkku juusto krepsi.
Taivaallisen hyvää!! 




Valkkari kylmäs..




Herris <3




Vesiilmapallo "kone"... :D
Vieläki sormet kipeet noiden solmujen teosta.




Voi prinsessa mikä ilme.....




Lapsille tekemistä.. Tein hirveen kasan noita ja meni joku 20 minsaa ja kaikki oli ohi 30 sekunnissa :D





Garo ja Herris <3




Mamma tekemäs seppelettä :)




Naapurin tyttö :)









Lahjojen aika.. on se niin jännää :)



Mua ja Vanessaa selvästi harmitti kun ei saatu isoa autorataa.. :D



Tädin kullat <3



MIKSI MÄ EN ENÄÄ OLE LAPSI!!?

"äiti onko sulla euroa tähän"




Good Night
and
Sleep Tight





Edit Piaf - La vie en rose





<3


Ps: Kuvat on otettu mun ja Garon puhelimilla koska unohdin kameran kotiin :(
Siksi siis tuo älyttömän karsee laatu..

3 kommenttia:

  1. Hei. Suosittelen sinua kertaamaan yhdyssanasäännöt. Muuten kivaa tekstiä ja kiva blogi, mutta karseeta lukea kun kirjoitusvirheitä on paljon....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe joo olen hyvin tietoinen kirjoitusvirheistäni, en vaan tosissaan huomaa niitä aina. Yritän aina parhaani mukaan ettei niitä tulisi mutta aina se ei vaan onnistu :D Sun on kai vaan luettava virheiden kera, sori :)

      Poista
  2. Siulle ois haaste miun blogissa: http://doingthefeeling.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-haaste.html ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :) <3

Hae tästä blogista